Ανατροπή με Κάρμο – Κλείνει με μεταγραφή 15 εκατ., “παιχνίδι” με Ολυμπιακό!


Ανατροπή με Κάρμο – Κλείνει με μεταγραφή 15 εκατ., “παιχνίδι” με Ολυμπιακό!


Διαφ.

Μέσα σε έξι μήνες παρουσίας με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Νταβίντ Κάρμο μπόρεσε να πείσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι άξιζε η οικονομική υπέρβαση προκειμένου να τον… μονιμοποιήσουν στην ομάδα. Οι Ερυθρόλευκοι πάλεψαν την υπόθεση όσο δεν πήγαινε άλλο και έφτασαν σε συμφωνία με την Πόρτο αλλά… μάταια.

Οι δύο ομάδες τα βρήκαν για τη μεταγραφή στα 12 εκατομμύρια ευρώ, ποσό τεράστιο για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, κάτι που δείχνει ότι οι Πειραιώτες δεν υπολόγισαν τα χρήματα στην προσπάθειά τους να “δέσουν” τον ηγέτη της άμυνάς τους. Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτες χάλασε το deal, προτιμώντας να παραμείνει στην Πόρτο αφού πρώτα πήρε εγγυήσεις από τον Βίτορ Μπρούνο ότι υπολογίζεται.

Παρ’ όλα αυτά, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα ανατροπή με τον Κάρμο, παρά τη διαβεβαίωση του νέου κόουτς της Πόρτο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του υψηλόσωμου στόπερ εξακολουθεί να δουλεύει την υπόθεση του πελάτη του για πιθανή μεταγραφή στην Αγγλία! Και μάλιστα κυκλοφορεί πως τον… διαφημίζει πλέον με τιμή στα 15 εκατομμύρια ευρώ και για αυτό δεν ήταν ιδιαίτερα ζεστοί στη μετακίνησή του στο Λιμάνι, αφού εκτιμούσαν ότι μπορούν να φέρουν περισσότερα.

Ο Κάρμο περνά από… εξετάσεις από τον νέο του προπονητή στην προετοιμασία της Πόρτο, προσπαθώντας να κερδίσει τη θέση του βασικού που δεν κατάφερε να διατηρήσει επί Σέρτζιο Κονσεϊσάο για εξωαγωνιστικούς λόγους. Εντούτοις, από τη στιγμή που η Πόρτο δεν είχε πρόβλημα να παραχωρήσει τον Ανγκολέζο διεθνή στον Ολυμπιακό, η λογική λέει πως το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.

  Τεράστια έκπληξη - "Έσκασε" μεταγραφή Μουνιαΐν

Η Γουλβς ήταν μία από τις αγγλικές ομάδες που παρακολουθούσαν στενά την περίπτωση του Κάρμο όσο ακόμα αυτός έπαιζε στον Ολυμπιακό ως δανεικός και πανηγύριζε την κατάκτηση του Conference League. Είχε ακουστεί επίσης το σενάριο της απόκτησής του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και της μετέπειτα παραχώρησής του στον Ολυμπιακό, αλλά -σύμφωνα με πληροφορίες- η συγκεκριμένη προοπτική δεν “παίζει” πια.

Η ουσία είναι πως η πόρτα του Ολυμπιακού έκλεισε για τον Κάρμο, όμως μπορεί το ίδιο να συμβεί και με την Πόρτο. Παρά το γεγονός ότι ο Ανγκολέζος πήρε την απόφαση να μείνει στην Πορτογαλία για να γίνει βασικός, μην απορήσετε αν τελικά ο Αύγουστος δεν τον βρει τελικά ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ιβηρική χερσόνησο, αλλά στην Αγγλία.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: