Φεύγει ο Πελίστρι από Γιουνάιτεντ – “Μάχη ΠΑΟ με κορυφαίες ομάδες”


Φεύγει ο Πελίστρι από Γιουνάιτεντ – “Μάχη ΠΑΟ με κορυφαίες ομάδες”


Διαφ.

Ο Φακούντο Πελίστρι αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Παναθηναϊκό να εξακολουθεί να συνδέεται μεταγραφικά με τον Ουρουγουανό άσο.

Το «footballexpress.in» λοιπόν αναφέρεται στο μέλλον του Ουρουγουανού άσου και τονίζει πως η αποχώρησή του από τους «Κόκκινους Διαβόλους» είναι δεδομένη, αφού η νέα διοίκηση του συλλόγου θέλει να «ελαφρύνει» το ρόστερ από όλους τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Τεν Χαγκ.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα προσπαθήσει να βρει και το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος, με διάφορες ομάδες να παρακολουθούν την περίπτωση ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, που διακρίθηκε μάλιστα και στο πρόσφατο Copa America με την φανέλα της Εθνικής του.

Ενδεικτικά, το δημοσίευμα αναφέρει τις Κορίνθιανς, Φλαμένγκο, Μπεσίκτας και Μπόκα Τζούνιορς, πέρα φυσικά από το «Τριφύλλι». Όπως και να ‘χει, ο παίκτης δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας για τις ΗΠΑ, όπως και όλοι όσοι είχαν υποχρεώσεις στο Euro και το Copa America και θα προπονηθεί στο Μάντσεστερ, αποφασίζοντας παράλληλα και για την συνέχεια της καριέρας του.

  Conference League: Έβδομο φαβορί για την κούπα ο Παναθηναϊκός

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: