Σκάει… βόμβα στον Άρη – Ολοκληρώνεται σημαντικό deal με παίκτη


Σκάει… βόμβα στον Άρη – Ολοκληρώνεται σημαντικό deal με παίκτη


Διαφ.

Άρης: Το πλαίσιο των ριζοσπαστικών αλλαγών στον άξονα της μεσαίας γραμμής οδήγησαν τον Άρη στην περίπτωση του… υδραυλικού Μόντσου Ροντρίγκεθ, του 25χρονου μέσου ο οποίος ανήκει στη Βαγιαδολίδ αλλά θέλει να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα και κυρίως να συνεχίσει την καριέρα του στους «κίτρινους».

Χθες το πρωί η ισπανική «Marca» αποκάλυψε τις προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών αναφέροντας ότι ο Άρης κατάθεσε πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτης προσφέροντας 3 εκατ. ευρώ.  Λίγο αργότερα, οι «κίτρινοι» επιβεβαίωσαν τις επαφές με την ισπανική ομάδα σημειώνοντας ότι η προσφορά έφτασε τα 3.6 εκατ. ευρώ. 

Μιλώντας στο Metropolis, ρεπόρτερ Βαγιαδολίδ, Χεσούς Ροντρίγκεθ, επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων ότι… «στην αρχή του καλοκαιριού δεν υπήρχε πρόθεση πώλησης του Μόντσου αλλά τα δεδομένα άλλαξα στην πορεία αυτού. Πλέον η Βαγιαδολίδ θέλει να τον παραχωρήσει και ο παίκτης είναι θετικός στην προοπτική μετακόμισής του στον Άρη».

Στην πραγματικότητα αυτό είναι ένα από τα στοιχεία πάνω στα οποία ποντάρει ο Αρης για την απόκτηση του 25χρονου μέσου, συν ασφαλώς την πρόθεση πώλησης από την πλευρά της ισπανικής ομάδας. Παράλληλα, οι «κίτρινοι» θεωρούν ότι ο Μόντσου αξίζει αυτή την επένδυση γιατί κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο αγωνιζόμενος όμως ως εσωτερικός μέσος. Για την ακρίβεια, ο βραχύσωμος (1.73μ.) αποτελεί «τέκνο» της φημισμένης «Μασία», της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, φτάνοντας στο σημείο της συμμετοχής σ’ έναν αγώνα Champions League με την πρώτη ομάδα απέναντι στη Νάπολι. 

  Διπλός "πονοκέφαλος" Λουτσέσκου - Θέλει άμεσα αλλαγές

Για τρεις σεζόν (2017-2020) αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα έχοντας 66 αγώνες, 13 γκολ και επτά ασίστ για να ακολουθήσει ο δανεισμός του στη Χιρόνα όπου έπαιξε σε 43 παιχνίδια έχοντας βασικό ρόλο. Στη συνέχεια η Γρανάδα απέκτησε το 50% των δικαιωμάτων του. Η Βαγιαδολίδ έδωσε ένα ποσό περί των 1.2 εκατ. ευρώ για την αφορά του το καλοκαίρι του 2022 και συνολικά έπαιξε σε 92 αγώνες έχοντας έντεκα γκολ και εννιά ασίστ.

Ο Μόντσου χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δυο πόδια, συμμετέχει στο σκοράρισμα αφού είναι box to box μέσος και μπορεί να παίξει έως και σε τρεις θέσεις: κεντρικός μέσος, επιθετικό χαφ αλλά και εσωτερικός.

«Ο Μόντσου είναι εξαιρετικός παίκτης και απόλυτα σημαντικός για τη Βαγιαδολίδ. Είναι καθαρός εσωτερικός μέσος ο οποίος πατάει περιοχή, είναι δημιουργικός και φέτος άλλαξε ο ρόλος του καθώς έπαιρνε την μπάλα από τους στόπερ κι έφτιαχνε παιχνίδι έχοντας ως κύριο στοιχείο την κυκλοφορία μπάλας, την μακρινή μπάλα αλλά και το μακρινό σουτ», συμπλήρωσε ο Χέσους Ροντρίγκεθ.

Εν τέλει, στον Άρη θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και η τελική συμφωνία η οποία θα φέρει τον Μόντσου στη Θεσσαλονίκη.

  Απόφαση... σεισμός από Γιουνάιτεντ! Κατεδαφίζει το Ολντ Τραφορντ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: