“Άσφαιρος” ο Άρης στο ντεμπούτο Σίστο – Θέλει ακόμα δουλειά (Highlights)


“Άσφαιρος” ο Άρης στο ντεμπούτο Σίστο – Θέλει ακόμα δουλειά (Highlights)


Διαφ.

Η προετοιμασία στην Ολλανδία συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς. Με τους κιτρινόμαυρους να ολοκληρώνουν ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, το δεύτερο κατά σειρά, αυτή τη φορά απέναντι στην Ντόρτντρεχτ. 

Οι κιτρινόμαυροι είδαν τον Πιόνε Σίστο να παίρνει φανέλα βασικού και να δείχνει αρκετά θετικά στοιχεία, παρουσιάζοντας όμως ελλείψεις και δείχνοντας πως έχει αρκετό δρόμο να καλύψει για να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με τους συμπαίκτες του. 

Ένα πρώτο μέρος νωθρό, με τον Άρη να εστιάζει το παιχνίδι του στην τακτική, χωρίς όμως να βρίσκει κενούς διαδρόμους, απέναντι σε μια Ντόρντρεχτ που παρουσιάστηκε πιο συμπαγής αμυντικά, συγκριτικά με την Αλκμαάρ. 

Στην ανάπαυλα, πάνω σε μια αψιμαχία με τους διαιτητές και την αντίπαλη ομάδα, ο Άκης Μάντζιος αντίκρισε κόκκινη κάρτα και δεν μπόρεσε να βρίσκεται στον πάγκο για να καθοδηγεί τους παίκτες του στο β ημίχρονο. 

Με την είσοδο των Ζουλ, Σαβέριο, Φετφτατζίδη και Σαμόρα, αντί των Μορόν, Μεμέτογλου, Μάνου Γκαρθία και Σίστο ο Άρης παρουσιάστηκε πιο ευκίνητος και με πιο κοντά τις γραμμές του, δυσκολευόμενος όμως να βρει ευκαιρίες και να απειλήσει. 

Το παιχνίδι κυλούσε και ο Άρης έδειχνε πως δεν μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και να επιτεθεί με την ίδια άνεση όπως στο πρώτο φιλικό. Από την άλλη πλευρά, αντίστοιχα και η Ντόρτνρεχτ δεν κατάφερε να δείξει πως είναι πιο επικίνδυνη. Με τις δύο ομάδες να φοβούνται το ρίσκο. 

  Θέμα στην ΕΡΤ πρωί Παρασκευής για τον Μαρσιάλ και την ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κορυφαία ευκαιρία διαρκείας μετά από ένα σουτ του Σουλεϊμάνοφ από τα δεξιά στο 74ο λεπτό ο Άρης δεν μπορούσε να ζητήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, με το τελικό 0-0 να δείχνει πως οι κιτρινόμαυροι χρειάζονται αρκετή δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ενόψει πρεμιέρας. 

Άρης: (Μάντζιος) Κουέστα, Φατόρε, Ρόουζ, Μπράμπετς, Παναγίδης, Μεμέτογλου, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

ΠΗΓΗ: sdna


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: