“Είναι και ψυχολογικό του Ιωαννίδη”- Ο ευχάριστος… πονοκέφαλος για Αλόνσο

Ο ευχάριστος πονοκέφαλος του Ιωαννίδη είναι και ψυχολογικός για τον Αλόνσο.

Είναι και ψυχολογικό του Ιωαννίδη- Ο ευχάριστος… πονοκέφαλος για Αλόνσο


Διαφ.

Νίκος Αθανασίου: Για την πολύ καλή απόδοση που έχει ο Τζούρισιτς και για το γεγονός ότι αν αυτό συνεχιστεί θα προκαλέσει ευχάριστο… πονοκέφαλο στον Ντιέγκο Αλόνσο όσον αφορά την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο ρεπόρτερ των Πρασίνων, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά, αλλά και στην προετοιμασία ενόψει της ρεβάνς με τη Μπότεφ.

height=544

Ο Τζούριτσιτς είναι από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες του ρόστερ του Παναθηναϊκού. Έκανε πέρυσι πολύ καλό ξεκίνημα, μέχρι τον Οκτώβρη, μετά δεν ήταν καλός, Ο ερχομός του Τερίμ τον πήγε πίσω. Έμεινε εκτός Euro 2024 αλλά δείχνει να είναι και πάλι σε πολύ καλή κατάσταση. Το ζητούμενο είναι η διάρκεια. Αν συνεχίσει όμως έτσι, θα βάλει ευχάριστους πονοκεφάλους στον Αλόνσο, που τον υπολογίζει και στα φτερά, αλλά και στο 10, όπου υπάρχει μόνο ο Μπακασέτας, σχολίασε.

Για τα μεταγραφικά επισήμανε πως δεν υπάρχει κάποιο όνομα αυτή την στιγμή ούτε στη θέση του αριστερού εξτρέμ, ούτε για το μπακ που να έχει προχωρήσει, με τον Πελίστρι να είναι η… καψούρα του Αλόνσο, όμως πρόκειται για δύσκολη περίπτωση και χρειάζεται αναμονή.

  Πανικός στο ΠΑΟ! Πρόταση 90 εκατ. ευρώ για τον φορ - Εξελίξεις με Ιωαννίδη;

Παράλληλα ο Νίκος Αθανασίου τόνισε πως είναι λίγο ψυχολογικό το θέμα με τον Ιωαννίδη αλλά και πως τα ευχάριστα έρχονται από το μέτωπο του Τετέ, ο οποίος έδειξε στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ότι είναι σε πολύ κατάσταση, ενώ για την ενδεκάδα της ρεβάνς με τη Μπότεφ σημείωσε πως το λάθος του Βιλένα μπορεί να φέρει βασικό κάποιον εκ των Τσέριν ή Μαξίμοβιτς.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: