Βρήκε τον ψηλό που θέλει ο ΠΑΟ – Έκπληξη Μπαρτζώκα, φέρνει γκαρντ στο ΣΕΦ!

Ο ΠΑΟ βρήκε τον ψηλό που επιθυμεί – Μπαρτζώκα εκπλήσσει, φέρνει γκαρντ στο ΣΕΦ!

Βρήκε τον ψηλό που θέλει ο ΠΑΟ – Έκπληξη Μπαρτζώκα, φέρνει γκαρντ στο ΣΕΦ!


Διαφ.

Ηρεμία υπάρχει το τελευταίο διάστημα στα μεταγραφικά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, δεδομένου ότι και στα δύο στρατόπεδα δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα. Ή μήπως όχι; Γιατί η αλήθεια είναι ότι στους Πράσινους είχε δοθεί εξαιρετική σημασία στο θέμα τής παραμονής τού Κέντρικ Ναν, άρα ήθελαν οπωσδήποτε να περάσει η 15η Ιουλίου για να υπάρξει ηρεμία, ενώ στον Ολυμπιακό όλα περιστρέφονται γύρω από τον αστερισμό τού Σάσα Βεζένκοφ.

height=522

Παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να πούμε δύο-τρία πραγματάκια και για τις δύο ομάδες. Αρχικά για τους Πράσινους, το θέμα που τους απασχολεί είναι ο ψηλός. Ο παίκτης που θα έρθει και να είναι… Μπαλτσερόφσκι: Δηλαδή θα έχει καλό κορμί για τη θέση 5 (έστω κι αν είναι 4άρι που θα ακουμπάει και στη θέση 5) και, κυρίως, θα μπορεί να σουτάρει από μακριά. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε, λοιπόν, είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει εντοπίσει αυτόν τον παίκτη. Και βρίσκεται σε μια short list με άλλους δύο ψηλούς.

Μην περιμένετε να γράψουμε ονόματα, δεν είναι η εποχή, τώρα, για τέτοια πράγματα καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν συμφωνίες. Εσείς κρατήστε ότι ο Παναθηναϊκός έχει εντοπίσει εδώ και 10-15 μέρες τον ψηλό που τον ενδιαφέρει, μαζί με δύο ακόμα περιπτώσεις, και θα κινηθεί αναλόγως.

  Αποκάλυψη για το συμβόλαιο του Κουάισον στον Άρη!

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, όλα θα κριθούν γύρω από το πότε θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Βεζένκοφ. Γιατί, μοιραία, η έλευσή του θα επηρεάσει το υπάρχον ρόστερ – Λέγε με Πετρούσεφ και Πίτερς. Η πληροφορία που κυκλοφορεί αναφέρει ότι ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του έχουν ήδη εντοπίσει την περαιτέρω ενίσχυση, μετά το ντόμινο μάλιστα που θα φέρει η έλευση του Σάσα. 

Σε ομάδα, μάλιστα, που φοράει κόκκινες φανέλες. Και σορτσάκια. Και δεν συμμετέχει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά εκεί που το basketball είναι μύθος. Δεν είναι 3αρο-4άρι, πιο κοντός είναι. Έτσι, για να σας προϊδεάζουμε λίγο…


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: