Κυριακάτικη ανακοίνωση από ΠΑΟΚ! Στα ασπρόμαυρα ο Τισουντάλι

Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ την Κυριακή! Ο Τισουντάλι φορά τα ασπρόμαυρα.

Κυριακάτικη ανακοίνωση από ΠΑΟΚ! Στα ασπρόμαυρα ο Τισουντάλι


Διαφ.

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Ταρίκ Τισουντάλι. Ο Μαροκινός πέρασε ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, η οποία συμφώνησε για την αγορά του έναντι 2,2 εκατ.Ευρώ (μαζί με τα μπόνους) με τον παίκτη να υπογράφει διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 1,4 εκατ.Ευρώ τον χρόνο. Ο ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ταρίκ Τισουντάλι από τη Γάνδη. Ο Μαροκινός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Δικέφαλο για 2+1 χρόνια και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 34.

Ο Ταρίκ Τισουντάλι γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1993 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας και έχει καταγωγή από το Μαρόκο. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες των Ντόορ Βίλσκραχτ Στερκ, Γιανγκ Μπόις και Άργκον. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2014 στην Telstar, όπου κατέγραψε 76 συμμετοχές, σημειώνοντας 22 γκολ και δίνοντας 15 ασίστ.Τον Ιούλιο του 2016 η Le Havre τον έκανε δικό της. Στη Χάβρη έμεινε για ένα έξι μήνες πριν φύγει δανεικός σε Cambuur, Venlo και De Graafschap.

  Ρεπορτάζ... φωτιά για ΠΑΟΚ! Το συνδέουν με διεθνή μέσο - Παρουσία σε Παρί

Κατά το διάστημα του δανεισμού του κατέγραψε συνολικά 56 συμμετοχές, 18 γκολ και 9 ασίστ.Επόμενος σταθμός της καρίερας του η Beerschot. Στην Αμβέρσα ο Τισουντάλι έμεινε για τρεις σεζόν, όπου κατέγραψε συνολικά 78 συμμετοχές, σημείωσε 20 τέρματα και μοίρασε 13 ασίστ. Το 2021 έγινε κάτοικος Γάνδης για λογαριασμό της KAA Gent.

Ο Μαροκινός επιθετικός έγινε βασικό γρανάζι των Βουβαλιών μετρώντας 135 συμμετοχές, σημειώνοντας 56 γκολ και μοιράζοντας 28 ασίστ.Σε διεθνές επίπεδο, ο Τισουντάλι εκπροσωπεί την εθνική ομάδα του Μαρόκου, έχοντας συμμετάσχει σε 14 αγώνες και σημειώσει 2 γκολ. Ο Τισουντάλι ήταν ο εκλεκτός των ανθρώπων του Δικεφάλου για την επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο Μαροκινός έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 2+1 χρόνια! Καλώς ήρθες Ταρίκ!.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: