Τρομακτική περιπέτεια για τον Φαλκάο – Βρέθηκε κοντά στο θάνατο!

Φοβερή εμπειρία για τον Φαλκάο – Αντιμετώπισε τον θάνατο!

Τρομακτική περιπέτεια για τον Φαλκάο – Βρέθηκε κοντά στο θάνατο!


Διαφ.

Πολύ δύσκολες στιγμές βίωσε ο Ρανταμέλ Φαλκάο, μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του, αφού λίγο έλειψε να χάσουν τη ζωή τους από το πουθενά!

Συγκεκριμένα, ο Κολομβιανός φορ, που στα 38 του χρόνια επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Μιλιονάριος, δηλητηριάστηκε στο σπίτι του από μονοξείδιο του άνθρακα, ενώ το ίδιο ίσχυσε για τη σύζυγό του, τα πέντε παιδιά τους και τα πεθερικά του!

Με τον Φαλκάο ήμουν αυτός που το βίωσα περισσότερο γιατί ήμουν στην κλινική μαζί του, ήμουν εκεί όλη τη νύχτα, ήταν δύσκολο για μένα να δω τα παιδιά του σε αυτή την κατάσταση. Είναι ήδη στο σπίτι, μίλησα μαζί του και ξέρει ότι είμαστε πολύ προσεκτικοί μαζί του, είπε ο προπονητής του στη Μιλιονάριος, Αλμπέρτο Γκαμέρο, με το πολύ άσχημο συμβάν να λαμβάνει χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

height=480

Καθώς εντέλει όλα πήγαν κατ’ ευχήν, η σύζυγος του Φαλκάο, Λορελέι Ταρόν, με stories στο instagram ανέφερε όσα έγιναν.

Αυτό που συνέβη είναι ότι ανάψαμε την θέρμανση, δεν λειτουργούσε σωστά και το μονοξείδιο του άνθρακα μας δηλητηρίασε όλους. Πέρασαν πολλές ώρες από τότε που το ενεργοποιήσαμε και πιστεύαμε ότι η μυρωδιά ήταν φυσιολογική.

Ξαφνικά αναδύθηκε μια πολύ έντονη μυρωδιά και η κυρία που μας βοήθησε στο σπίτι άρχισε να φωνάζει ότι πρέπει να βγούμε γρήγορα έξω, βγήκαμε γιατί η μυρωδιά ήταν αφόρητη. Η Ανέτ έκλαιγε, είδα τον κόσμο ανάποδα.

Ο μπαμπάς μου, ο Γέντι, η Ανέτ κι εγώ είχαμε τα πιο έντονα συμπτώματα, αλλά μετά από λίγο έφτασαν η μαμά μου, η Ντόμι, ο Χέβεν και η Ντέσι. Ξεκίνησαν με συμπτώματα όπως εμετό και πολλούς πονοκεφάλους. Δόξα τον Θεό δεν συνέβη τίποτα χειρότερο, διότι θα ήταν μια άλλη ιστορία, έγραψε η σύζυγος του Κολομβιανού άσου.

  Ενδεκάδα με Ουναΐ και... υπογραφές για ΠΑΟ - "Συνεχίζονται οι επαφές"


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: