
Τόσο κοστίζουν Γιάρεμτσουκ και Βέλντε στον Ολυμπιακό
O Kρίστοφερ Βέλντε ανήκει ήδη στον Ολυμπιακό, για τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ απομένει η επίσημη ανακοίνωση και με αυτές τις δύο προσθήκες οι ερυθρόλευκοι ενισχύθηκαν σημαντικά στην επιθετική τους γραμμή.
Για τους δύο παίκτες, μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι δαπάνησαν πολλά λεφτά, καθώς εκτιμάται ότι το συνολικό κόστος για να βρεθούν αμφότεροι στο ρόστερ της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αγγίζει τα 9 εκατ. ευρώ.
Για τον Νορβηγό εξτρέμ οι κάτοχοι του Conference League ξόδεψαν περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ, ενώ κάπου εκεί κυμαίνεται και τα ποσό που θα διατεθεί για την απόκτηση του Ουκρανού φορ.
Και όλα αυτά, βέβαια, για δύο παίκτες που δεν είναι δεδομένο ότι έχουν καπαρωμένη τη θέση του βασικού στην ενδεκάδα της νέας σεζόν, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και στα άκρα της επίθεσης (εφόσον κλείσει θετικά και το θέμα του Ποντένσε) και στη γραμμή κρούσης με την παρουσία του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Ζόρια για πρώην σπουδαίο άσο του ΠΑΟ – Τον συνδέουν με εγκληματική οργάνωση
-
Σκούπα σε ΠΑΟ: 8 μεταγραφές, τέλος 10 συμβόλαια – Απόφαση για Παπαδημητρίου
-
Φαουλάρα Ζιρού! Σεφτέ με απίστευτο γκολ στο MLS για τον Γάλλο (ΒΙΝΤΕΟ)