Ζορίζουν τα πράγματα στην ΑΕΚ – “Μαζεύτηκαν πολλά για τη ρεβάνς”

Δυσκολεύουν τα πράγματα στην ΑΕΚ – Έχουν συγκεντρωθεί πολλά για τον αγώνα επανάληψης.

Ζορίζουν τα πράγματα στην ΑΕΚ – Μαζεύτηκαν πολλά για τη ρεβάνς


Διαφ.

Κώστας Κετσετζόγλου: Για το απρόοπτο πρόβλημα με τον Ορμπελίν Πινέδα ενόψει της ρεβάνς με την Ίντερ Ντ Εσκάλδες, αλλά και για τα τελευταία νέα από τα ρεπορτάζ σχετικά με τα δημοσιεύματα από το Μεξικό για την πιθανή μεταγραφή του ποδοσφαιριστή αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.

height=430

Δεν μπορούσε να παρθεί ρίσκο, γιατί ο Πινέδα είχε συμπτώματα το πρωί που πήγε στα Σπάτα. Η ΑΕΚ έχασε έναν ακόμη παίκτη και γίνεται όλο και χειρότερο το πράγμα γιατί μαζεύτηκαν πολλά προβλήματα. Από το 4-0 πήγαμε στο 4-3 και τώρα αρχίσανε οι απουσίες βασικών παικτών, όπως ο Ελίασον και ο Πινέδα, που είχε αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει, ενώ και ο Γαλανόπουλος ίσως να έπαιζε ως αλλαγή. Μακάρι να μην προκύψει και κάτι άλλο, γιατί η ιστορία αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο πρόβλημα. Ευτυχώς είναι κάτι που κρατά λίγο, ο Λαμέλα σε 3-4 μέρες επέστρεψε, τόνισε.

Για τα σενάρια από το Μεξικό για τον Πινέδα και τις μεταγραφές: Οι Μεξικανοί λένε πως η Μοντερέι το πήρε απόφαση για Πινέδα, αλλά πιστεύω πως μέχρι τέλους Αυγούστου θα μας ζαλίζουν. Ουσιαστικά δεν έχει γίνει διαπραγμάτευση με την Μοντερέι, υπάρχει μόνο ο θόρυβος από τους μάνατζερ του Πινέδα. Ο παίκτης μέχρι τώρα στην ομάδα δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, είναι επαγγελματίας και αν δεν υπήρχε το θέμα της ίωσης θα έπαιζε στη ρεβάνς. Η ΑΕΚ κάνει επαφές για αριστερό μπακ και σέντερ φορ. Όμως όλο το βάρος έχει πέσει πλέον στο παιχνίδι της Πέμπτης, είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

  Οριστικό! Τότε έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Κουάισον για τον Άρη


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: