Συγκινητική πρωτοβουλία! Ο 10χρονος Παύλος προπονήθηκε με την ΑΕΚ

Πολύ ωραία πρωτοβουλία! Ο 10χρονος Παύλος άσκησε με την ΑΕΚ.

Συγκινητική πρωτοβουλία! Ο 10χρονος Παύλος προπονήθηκε με την ΑΕΚ


Διαφ.

Μία συγκινητική πρωτοβουλία πραγματοποίησαν ΠΑΕ ΑΕΚ και Make A Wish. Συγκεκριμένα βγήκε αληθινή η ευχή του Παύλου, ενός 10χρονου παιδιού που επιθυμούσε να κάνει μία προπόνηση με την ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ.

Ο μικρός φόρεσε τα κιτρινόμαυρα και μία φανέλα του Κώστα Γαλανόπουλου και μπήκε στο χορτάρι στα Σπάτα.

Πώς νιώθεις όταν η πιο μεγάλη σου επιθυμία γίνεται πραγματικότητα; Για τον Παύλο, ήταν η στιγμή που θα θυμάται για πάντα! Φανατικός ΑΕΚτζής, ο Παύλος πέρασε μια ολόκληρη μέρα με την αγαπημένη του ομάδα, γνώρισε από κοντά τα ινδάλματά του και έζησε το όνειρό του! Τα λόγια του μας συγκινούν: Αγαπημένες μου Νεράιδες σας ευχαριστώ πολύ, που τρέξατε τόσο πολύ για να γίνει η ευχή μου! Σας αγαπώ πολύ!, αναφέρει η ανάρτηση του Make A Wish, στην οποία υπάρχει και σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία:

Ο Παύλος είναι ένα υπέροχο 11χρονο αγόρι, φανατικός ΑΕΚτζής! Το “μικρόβιο” πέρασε από μαμά σε γιο και εξελίχθηκε από αγάπη σε λατρεία. Δεν είναι τυχαίο φαίνεται που το σπίτι του βρίσκεται ένα βήμα από το γήπεδο της ομάδας του και φυσικά το επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.

Η περιπέτεια της υγείας του, έφερε το Κάνε-Μια-Ευχή στη ζωή του. Παρόλο που τα ενδιαφέροντά του είναι άπειρα και οι επιλογές, για την εκπλήρωση της ευχής του, ανεξάντλητες, ο Παύλος χωρίς κανέναν ενδοιασμό, μοιράστηκε μαζί μας τη μεγαλύτερη του επιθυμία: Εύχομαι να κάνω προπόνηση με την ομάδα της ΑΕΚ, να δω αγώνα στο γήπεδό μας και να μπω μέσα με τους παίκτες, μπορώ;!

Όνειρό του ήταν να βρεθεί ανάμεσα στους παίκτες που τόσο καιρό θαυμάζει από μακριά, να τους γνωρίσει και να παίξει μαζί τους. Όταν τον ρωτήσαμε, αν έχει κάποιους πιο αγαπημένους, μας είπε: Λοιπόν, τους Μάνταλο, Αθανασιάδη, Gacinovic, Stankovic, Pineda, Araujo, Γαλανόπουλο, βασικά όλη την ομάδα και τους παίκτες και το προπονητικό team!

  Live streaming η συνέντευξη Τύπου για το "Παύλος Γιαννακόπουλος" (ΒΙΝΤΕΟ)

Και οι νεράιδες του, που, όλως τυχαίως, μοιράζονται την αγάπη του για την ΑΕΚ, έβαλαν τα δυνατά τους, για να του προσφέρουν τον ουρανό με τα άστρα!

Σύμμαχοι και συνοδοιπόροι τους η υπέροχη μαμά του Παύλου, και οι άνθρωποι της ΠΑΕ, που ανταποκρίθηκαν άμεσα και άρχισαν να σχεδιάζουν πώς θα τον κάνουν να ζήσει στο έπακρο αυτό που μόνο να ονειρευτεί μπορούσε. 

Το ταξίδι της ευχής του Παύλου ξεκίνησε με μια δήθεν τυχαία συνάντηση με τις νεράιδες του έξω από το γήπεδο. Μετά από πολλά γέλια, άνοιγμα δώρων, βόλτες στον περιβάλλοντα χώρο και τις απαραίτητες φωτογραφίες για να απαθανατίσουν τις στιγμές, o Παύλος πήρε στα χέρια του έναν φάκελο με χαρτιά για ανακύκλωση, που τον παρακάλεσαν να ελέγξει πριν τον πετάξουν. Και ο φάκελος περιείχε VIP εισιτήρια για το ντέρμπι της εβδομάδας! Το να πούμε ότι τρελάθηκε από τη χαρά του είναι λίγο… όταν δε του δείξαμε ένα βίντεο που του είχαν ετοιμάσει παίκτες, προσκαλώντας τον στο line up του αγώνα, μόνο που δεν άρχισε να ουρλιάζει!

Η εμπειρία, που έζησε στο γήπεδο, ήταν συγκλονιστική και αποδείχθηκε και γουρλής καθώς στέφθηκε από νίκη της ομάδας.

  Τρελό πρωτοσέλιδο για Μαρσιάλ! «Αντωνάκη είσαι τρέλα» με την κίτρινη φανέλα

Την ημέρα της εκπλήρωσης, ο Παύλος δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. Πίστευε ότι είχαμε μια συνάντηση με άλλο παιδί στην περιοχή και έτσι τους συναντήσαμε και πάλι στο γήπεδο… Και κάπως έτσι, μέσα από μία σειρά εκπλήξεων που διαδέχονταν η μία την άλλη, χωρίς ο ίδιος να έχει την παραμικρή ιδέα, ο Παύλος έζησε την μοναδική εμπειρία της εκπλήρωσης της ευχής του, στο έπακρο. Αρχικά, με διάφορες προφάσεις οι εθελοντές τον οδήγησαν στο εστιατόριο εντός του γηπέδου, όπου απήλαυσε ένα υπέροχο γεύμα με φόντο το τερέν της ΑΕΚ, κάτι που ήθελε πάρα πολύ, αλλά δεν φανταζόταν ότι θα είχε την ευκαιρία να κάνει! Στη συνέχεια, ενώ πίστευε ότι θα γύριζε σπίτι, τον παρακαλέσαμε να μας βοηθήσει να καλύψουμε μια ακύρωση τελευταίας στιγμής και να πάμε για προπόνηση σε ένα γήπεδο 5×5. Όταν φτάσαμε κοντά στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, είδε μέσα από τα δέντρα τις κολώνες φωτισμού, συνειδητοποίησε τι γινόταν και τρελάθηκε! Από εκεί και πέρα έζησε το όνειρό του, περιήγηση στις εγκαταστάσεις, αναμνηστικά συλλεκτικά δώρα, παρακολούθηση της προπόνησης, γνωριμία, φωτογραφίες, σουτάκια και πειράγματα με τα ινδάλματά του και το προπονητικό team… Με λίγα λόγια, έζησε την καλύτερη μέρα της ζωής του!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: