Αποκάλυψη λίγο πριν τη Μάλμε: “Στη Σουηδία θεωρούν τον ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα”!

Λίγο πριν τη Μάλμε αποκαλύφθηκε ότι στη Σουηδία θεωρούν τον ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα!

Αποκάλυψη λίγο πριν τη Μάλμε: Στη Σουηδία θεωρούν τον ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα!


Διαφ.

Για το αν είναι ο μοναδικός σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ στην Σουηδία: Όχι είμαστε δύο σύνδεσμοΙ, υπάρχει και ένας στη Στοκχόλμη. Εμείς έχουμε 25 μέλη και οι περισσότεροι είμαστε από τη Βόρεια Ελλάδα.

height=500

Για το πόσος κόσμος θα υπάρχει στο γήπεδο της Μάλμε: Περιμένουμε από όλη την Ευρώπη. Όχι μονο από τη Σουηδία. Το Μάλμε είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας και έχει αρκετό ελληνισμό. Οπότε περιμένουμε πολύ κόσμο. Σίγουρα 800 άτομα θα είναι στο γήπεδο.

Για το πώς αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στην Σουηδία: Από αυτά που έχω διαβάσει στη Σουηδία αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ ως μεγάλη ομάδα. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι προσεκτικός διότι αυτή τη στιγμή η Μάλμε έχει παίξει ήδη δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. 

Για τους φιλάθλους της Μάλμε και το πόσο ένθερμοι είναι: Η αλήθεια είναι ότι οι φίλοι της Μάλμε είναι πιο ένθερμοι από τους υπόλοιπους Σουηδούς δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί ξένοι και κάνουν ωραία ατμόσφαιρα. 

Για τον ΠΑΟΚ και για το ποιος είναι ο πιο δημοφιλής στους ομογενείς: Ο Κωνσταντέλιας, ο Βιειρίνια και ο Κουλιεράκης σίγουρα θα είναι πόλος έλξης για τους φίλους του ΠΑΟΚ.

  Ανακοίνωση Θύρας 13 για Αταμάν και όσα έγιναν στην Κύπρο

Για τον αν μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος με τον σύνδεσμο ενόψει του αγώνα: Όσοι Έλληνες ταξιδέψουν στη Σουηδία μπορούν να μπουν στο σάιτ μας και να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας.

height=500


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: