Δεν είναι καλά τα νέα για τον ΠΑΟΚ – “Δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα”

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον ΠΑΟΚ – Δανεικός μετακινείται στον Ερυθρό Αστέρα.

Δεν είναι καλά τα νέα για τον ΠΑΟΚ – Δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα


Διαφ.

O ΠΑΟΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Βάνια Ντρκούσιτς, ωστόσο σερβικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Σλοβένος στόπερ θα παίξει στη σεζόν 2024-25 στον Ερυθρό Αστέρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nogomania, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός θα δοθεί δανεικός στους ερυθρόλευκους από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία σκοπεύει να αγοράσει τον παίκτη από τη Σότσι.

Η Σότσι, παρότι υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, επιμένει στην αποζημίωση και έχει ήδη απορρίψει πολλούς συλλόγους. Ωστόσο, δεν αρνήθηκε τον ρωσικό κολοσσό Ζενίτ, ο οποίος, όπως μάθαμε, βρίσκεται αυτή τη στιγμή πιο κοντά στην επίτευξη συμφωνίας.

height=480

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Βάνια Ντρκούσιτς θα αγωνίζεται ήδη στη Ζενίτ τη νέα σεζόν, η οποία καλύπτεται καλά σε αμυντικές θέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα παίζει δανεικός στην Crvena zvezda, η οποία ήθελε τον παίκτη πέρυσι, αλλά η Σότσι δεν ήθελε να τον πουλήσει.

Αυτή τη φορά ο Ερυθρός Αστέρας έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, χάρη στη Ζενίτ, με την οποία η πρωταθλήτρια Σερβίας συνεργάζεται πολύ καλά. Στη Ζενίτ αγωνίζεται και ο Σέρβος αμυντικός Στραχίνια Εράκοβιτς, ο οποίος μετακόμισε στην Αγία Πετρούπολη τον περασμένο Ιούλιο, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

  Απόφαση Μεντιλίμπαρ! Ο παίκτης που θα λύσει το πρόβλημα της δημιουργίας


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: