Αυτή η αλήθεια για Ντρκούσιτς, ΠΑΟΚ – Τι ισχύει με Εκόνγκ

Τι συμβαίνει με τον Ντρκούσιτς στον ΠΑΟΚ και τον Εκόνγκ;

Αυτή η αλήθεια για Ντρκούσιτς, ΠΑΟΚ – Τι ισχύει με Εκόνγκ


Διαφ.

ΠΑΟΚ: Παρά το γεγονός ότι ο δικέφαλος του Βορρά προετοιμάζεται ψυχολογικά και αγωνιστικά, για το πρώτο παιχνίδι της Τρίτης με αντίπαλο τη Μάλμε, στη Σουηδία, θέλοντας να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, οι μεταγραφικές αναζητήσεις φαίνεται ότι δεν σταματούν.

height=495

Κι επειδή ανάγκη από στόπερ δεν έχει αυτή τη στιγμή, γιατί υπάρχουν πέντε ετοιμοπόλεμοι, εκ των οποίων ο ένας (Νάσμπεργκ) τέθηκε εκτός μάχης, οι άλλοι 4, είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου και ικανοί να καλύψουν ο ένας το κενό του άλλου.

Οι δεξιοπόδαροι Εκόνγκ, Κεντζιόρα και οι αριστεροπόδαροι Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, καλύπτιυν πλήρως τις ανάγκες της ομάδας του Λουτσέσκου, στο αμυντικό κομμάτι.

Ο ΝΤΡΚΟΥΣΙΤΣ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρίσκεται ξανά, πλέον, ο Βάνια Ντρκούσιτς. Όπως ανέφεραν χθες δημοσιεύματα από τη Ρωσία, οι πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται θερμά για τον 24χρονο Σλοβένο διεθνή αμυντικό και είναι έτοιμοι να προσφέρουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ στη Σότσι, για να τον φέρουν στη Θεσσαλονίκη.

  Άρθρο-καμπανάκι! "H AEK άλλαξε κεφάλαιο και το brand της ταξιδεύει"

Μάλιστα ο αντζέντης του Ντρκούσιτς, Μλάντεν Ρατκόβιτσα ήρθε λίγο αργότερα να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά για τον ποδοσφαιριστή μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ:

“Ναι, πράγματι ο ΠΑΟΚ δείχνει ενδιαφέρον για τον Βάνια Ντρκούσιτς. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να πω ότι είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος και ο πρωταθλητής Ελλάδας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, αναφορές από τη Σερβία τονίζουν πως ο ΠΑΟΚ δεν “παίζει” μόνος του για τον Βάνια Ντρκούσιτς, καθώς ο Σλοβάκος αμυντικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα και του Ερυθρού Αστέρα. Την περασμένη σεζόν, ο Ντρκούσιτς κατέγραψε 24 συμμετοχές με 2 γκολ, σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τη Σότσι, στη Ρωσία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μια τέτοια περίπτωση απόκτησης του Ντρκούσιτς, θα προχωρήσει μόνο εάν πωληθεί ο Κουλιεράκης ή ο Εκόνγκ, σε κάποια ομάδα και όχι για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

Πηγή: sfina.gr

height=480


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: