“Εξαιρετική η προσθήκη Βέλντε – Πολλές ελπίδες για τους πέντε της Κ19”

Η προσθήκη του Βέλντε είναι εξαιρετική και υπάρχουν πολλές ελπίδες για τους πέντε της Κ19.

Εξαιρετική η προσθήκη Βέλντε – Πολλές ελπίδες για τους πέντε της Κ19


Διαφ.

Ηρακλής Αντύπας: Το δικό του σχόλιο για τα φιλικά του Ολυμπιακού στην Ιταλία έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όπου στάθηκε στην παρουσία τόσο του Κρίστοφερ Βέλτνε, όσο και στους πέντε νεαρούς της Κ19.

Ήταν πάρα πολύ καλή η εικόνα του Ολυμπιακού με τη Ρόμα, κάτι που παραδέχθηκε και ο Ντε Ρόσι μιλώντας για την ομάδα του και τους παίκτες του. Πολλοί φίλοι της ομάδας περίμεναν να δουν πώς θα αντιδράσει ο Πιρόλα. Η άμυνα του Ολυμπιακού δεν δέχθηκε πίεση. Είχε καλές τοποθετήσεις και καλές επεμβάσεις ο Ιταλός αμυντικός. Ο Ολυμπιακός δεν δέχθηκε πίεση και αντίθετα εκείνος δυσκόλεψε το παιχνίδι των Ιταλών.

Είναι πολύ καλό και ελπιδοφόρο πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό η πεντάδα των παιδιών από την Κ19. Αν αποφάσιζα εγώ, για ενδεχόμενο δανεισμό τους, θα τους έστελνα έξω. Είναι προτιμότερο να δουλέψουν σε ξένο περιβάλλον αντί να είναι σε μία ελληνική ομάδα. Ο Βέλντε έδειξε στις πρώτες του εμφανίσεις, ψάχνει την ουσία και δοκιμάζει τα πόδια του. Είναι εξαιρετική προσθήκη για τον Ολυμπιακό. Και ο ίδιος είναι καλά στον Ολυμπιακό, είπε ο Ηρακλής Αντύπας.

  Ο Μίροτιτς φτιάχνει τον τέλειο παίκτη: Επέλεξε έναν Έλληνα (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: