Πρωτοπορεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός! Σημαντική πρόταση για τους κατόχους διαρκείας

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καινοτομεί! Σημαντική πρόταση προς τους κάτοχους διαρκείας.

Πρωτοπορεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός! Σημαντική πρόταση για τους κατόχους διαρκείας


Διαφ.

Ολυμπιακός: Σημαντική πρωτοβουλία από την Ερυθρόλευκη ΚΑΕ καθώς μετά από επικοινωνία που είχε με τους υπουργούς Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ.κ. Βρούτση και Παπαστεργίου, ζήτησε να θεσπιστεί ένα νομοθετικό πλαίσιο στον επαγγελματικό αθλητισμό, που θα δίνει την ευκαιρία στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας να μεταπωλούν την θέση τους για τα παιχνίδια που δεν θα πηγαίνουν στο γήπεδο, κάτι που συμβαίνει και στο εξωτερικό.

height=460

Με βάση αυτό το σκεπτικό, αυτή η πώληση/αγορά των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με την βοήθεια της εταιρίας ticketing που συνεργάζεται κάθε ΚΑΕ ή ΠΑΕ, στο επίσημο κανάλι πώλησης μίας ομάδας. Με αυτό τον τρόπο τα κέρδη θα είναι πολλαπλά, τόσο για τον κάτοχο του εισιτηρίου διαρκείας, όσο και για τον σύλλογο – που θα κρατάει ένα ποσοστό από την μεταπώληση – και κατ επέκταση την πολιτεία μέσω των σχετικών φόρων.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, τόσο το Υφυπουργείο Αθλητισμού, όσο και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης έχουν δείξει θετική διάθεση σε όσα πρότεινε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και είναι πολύ πιθανό να εφαρμοστεί ακόμα και την νέα χρονιά, αρκεί βέβαια πρώτα να γίνει μία σχετική νομοθετική ρύθμιση.

  Οι αλλαγές στην ΠΑΕ Ολυμπιακός - Ποιο ρόλο θα έχει η Εύη Κουτσαυτάκη

height=483


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: