Αποθέωσε Ολυμπιακό ο Ντε Ρόσι: “Ανά διαστήματα υποφέραμε”

Ο Ντε Ρόσι αποθέωσε τον Ολυμπιακό: Κατά διαστήματα υποφέραμε.

Αποθέωσε Ολυμπιακό ο Ντε Ρόσι: Ανά διαστήματα υποφέραμε


Διαφ.

Ντανιέλε Ντε Ρόσι: Μπορεί ο Ολυμπιακός να έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Ρόμα, στο τελευταίο φιλικό του στην Ιταλία, όμως η εικόνα του ήταν πολύ καλή, κάτι το οποίο παραδέχθηκε και ο τεχνικός των Τζιαλορόσι, στις δηλώσεις του.

height=483

Κάναμε καλά πράγματα, άλλα λιγότερο. Αυτό που μου άρεσε λιγότερο ήταν ότι επιστρέφαμε πολύ συχνά την μπάλα στον τερματοφύλακα, είναι σημαντικό να πηγαίνουμε εκεί για να βγάλουμε τους αντιπάλους, αλλά όταν επιτίθενται είναι επικίνδυνο να παίζουμε σε εκείνη την περιοχή του γηπέδου. Θα βελτιωθούμε, κατά διαστήματα στο παιχνίδι υποφέραμε.

Ο Σουλέ δεν είχε παίξει ακόμα, δεν ήθελα να ζορίσω πολύ τον Ντόβμπικ. Προσπαθώ πάντα να χωράω τα πράγματα, αλλά η θέληση ήταν να τα δω και είναι ικανοποίηση. Δεν είναι τυχαίο που εγώ προσπάθησα να τους δω μαζί. Δεν είναι δεδομένο ότι θα παίζουν πάντα μαζί, έχω έναν σύλλογο πίσω μου που κάνει αυτές τις επενδύσεις. Είμαι αυτός που έχει την περισσότερη υπομονή σε αυτή την πόλη γιατί ξέρω ότι υπάρχει ένας σύλλογος που θέλει να κάνε καλά τα πράγματα και ξέρω ότι θα έρθουν κι άλλοι παίκτες, δυνατοί παίκτες. Το ποιος θα παίξει δεν έχει σημασία, αυτό που έχει σημασία είναι στο τέλος της χρονιάς δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των παικτών στο γήπεδο και στον πάγκο, είπε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

  Η ριζοσπαστική μέθοδος- Αρτέτα

height=513


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: