Βρήκε γκολτζή η ΑΕΚ! Μεταγραφή 17 εκατ.Ευρώ – Συμπαίκτης με Τετέ του ΠΑΟ

Η ΑΕΚ απέκτησε γκολτζή με μεταγραφή 17 εκατ.Ευρώ, ο οποίος θα είναι συμπαίκτης με τον Τετέ του ΠΑΟ.

Βρήκε γκολτζή η ΑΕΚ! Μεταγραφή 17 εκατ.Ευρώ – Συμπαίκτης με Τετέ του ΠΑΟ


Διαφ.

Ένα πολύ δυνατό όνομα μπήκε στη λίστα της ΑΕΚ για την επίθεση. Η Ένωση ψάχνεται να καλύψει το κενό που άφησε ο Εζέκιελ Πόνσε, με τον Κάρλος Βινίσιους να βρίσκεται στα υπ’ όψιν των κιτρινόμαυρων.

Όπως σας είχε πληροφορήσει το Sportdog.gr, Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει προταθεί στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και η περίπτωσή του εξετάζεται, όντας παίκτης της Φούλαμ κι ενώ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γαλατάσαραϊ, όπου ήταν συμπαίκτης με τον Μάουρο Ικάρντι, με τον οποίο συναγωνιζόταν, αλλά και τον συμπατριώτη του Τετέ, τον οποίο απέκτησε ο Παναθηναϊκός.

height=98

Ο 29χρονος φορ έχει και άλλες σημαντικές παραστάσεις στην καριέρα του, καθώς έχει περάσει στο παρελθόν και από Νάπολι, Τότεναμ, Μπενφίκα, Μονακό και Αϊντχόφεν.

  Αποκλείστηκε ο χορηγός της Στουτγκάρδης στην Ισπανία (ΦΩΤΟ)

Η μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει στην καριέρα του ήταν το 2019 από τη Νάπολι στη Μπενφίκα, η οποία άγγιξε τα 17 εκατ.Ευρώ, ενώ τρία χρόνια αργότερα η πορτογαλική ομάδα τον πούλησε με 5 εκατ.Ευρώ στη Φούλαμ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 και η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θα ζητήσει ένα ικανοποιητικό ποσό για να τον αφήσει να φύγει.

Με ύψος 1,90 ο Βινίσιους είναι ένας φορ προικισμένος σωματικά και θεωρείται πολύ δυναμικός γκολτζής. Στην καριέρα του μετρά 247 συμμετοχές, με 87 γκολ και 36 ασίστ.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: