Άρης και… δεν είναι καλά – Φιλική ήττα από τη Λαμία και προβληματίζει (Vid)

Ο Άρης και… αντιμετωπίζουν δυσκολίες – Ηττητικό αποτέλεσμα με τη Λαμία και ανησυχίες (Vid)

Άρης και… δεν είναι καλά – Φιλική ήττα από τη Λαμία και προβληματίζει (Vid)


Διαφ.

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο Άρης έδειξε ξανά αρκετά προβληματική εικόνα, χάνοντας το Σάββατο (10/8) με 1-0 από τη Λαμία στο Κλ. Βικελίδης.

Ο Άκης Μάντζιος είχε τις απουσίες των Κουέστα, Σίστο και Νταρίντα να διαχειριστεί, αλλά αυτές δεν δικαιολογούν το πολύ μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του, που επείγεται για ποιοτική μεταγραφική ενίσχυση.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Γκουίντο στο 25’ έπιασε ωραίο σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι, αλλά τρία λεπτά αργότερα ήταν πιο εύστοχος ο Μέκιτς με ωραίο σουτ εντός περιοχής και ο Κυριαζής δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην αριστερή του γωνία για το 0-1.

Ο Άρης προσπάθησε να απαντήσει πριν φύγει το ημίχρονο, αλλά στο 39’ ο Κόστιτς εξουδετέρωσε το δυνατό μακρινό σουτ του Βέλεθ, με το β’ ημίχρονο να κυλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο έως το 62’, όταν οι Φθιώτες πλησίασαν σε ένα δεύτερο γκολ μετά από λάθος του Μπράμπετς και με τον Κυριαζή να νικά από κοντά τον Λέικ, διώχνοντας σε κόρνερ.

  Ανοιχτός ο δρόμος για Τάις στην Ευρώπη - Έρχεται και η... καψούρα του ΠΑΟ!

Στο 72’ ο Φεράρι έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μορόν αστόχησε από πλάγια θέση, με τον Ντιαντί στο 89’ να κάνει το σουτ και ο Ρατόν μπλόκαρε.

Οι παίκτες του Μάντζιου προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, με το δυνατό σουτ του Σαβέριο από πλάγια αριστερά στο 90’ να είναι άστοχο, ενώ στο 90’+1 ανάλογη κατάληξη είχε και η προβολή του Ζαμόρα από τη μικρή περιοχή και το 0-1 δεν άλλαξε έως το σφύριγμα της λήξης.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κυριαζής, Μάγιο (78’ Φατόρε), Ρόουζ (55’ Ζουλ), Μπράμπετς, Μοντόγια (55’ Φεράρι), Βέλεθ, Πάρντο (46’ Μανού Γκαρθία), Φετφατζίδης (46’ Σαβέριο), Μόντσου (70’ Ντιαντί), Ζαμόρα, Μορόν (78’ Σουλεϊμάνοφ).

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντε, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Αθανασακόπουλος, Γκουίντο, Μέκιτς, Βλαχομήτρος.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ρατόν, Τσιάκας, Λέικ, Τερεζίου.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: