Ζόρια Ελ Κααμπί με Γιάρεμτσουκ – “Επιδραστικός ο Βέλντε”

Ο Ελ Κααμπί αντιμετωπίζει προβλήματα με τον Γιάρεμτσουκ – Ο Βέλντε έχει σημαντικό ρόλο.

Ζόρια Ελ Κααμπί με Γιάρεμτσουκ – Επιδραστικός ο Βέλντε


Διαφ.

Γιώργος Τσανάκας: Για τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετά τη φιλική νίκη κόντρα στον Άρη Λεμεσού, αλλά και την προετοιμασία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων.

height=480

Υπάρχουν πολλά θετικά που κρατάει και θα συνεχίσει να δουλεύει. Ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει πολύ την ποιότητά του μεσοεπιθετικά, κυρίως με την παρουσία του Βέλντε και του Γιάρεμτσουκ. Ο Βέλντε έπαιξε σαν 10, σαν περιφερειακός φορ, εφόσον έρθει και ο Ποντένσε, για να χωρέσουν όλοι.

Ο Βέλντε βλέπει πολύ τέρμα και είχε αρκετές φάσεις, ενώ είναι ιδιαίτερα επιδραστικός, αφού μπορεί να σκοράρει. Έχει κάνει τρομερή εκκίνηση, αγωνιζόμενος 220 λεπτά σε 4 φιλικά και έχει τρία γκολ, έχει τρία δοκάρια, έχει κερδισμένο πέναλτι. Είναι πολύ επιδραστικός και δείχνει εξαιρετικός.

Ο Γιάρεμτσουκ θα βάλει δύσκολα στον Ελ Κααμπί, αφού συμμετέχει αρκετά στο παιχνίδι. Έπαιξε και ο Ελ Κααμπί, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός όταν ανεβάζει ταχύτητα είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσει η αντίπαλη ομάδα, είπε ο Γιώργος Τσανάκας.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: