“Μπαμ” με πρώην του Ολυμπιακού στην ΑΕΚ – “Θετικός ο παίκτης”!

Πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού υπέγραψε στην ΑΕΚ – Ευχάριστα νέα για τον παίκτη!

Μπαμ με πρώην του Ολυμπιακού στην ΑΕΚ – Θετικός ο παίκτης!


Διαφ.

Τούρκος δημοσιογράφος αναφέρει πως η ΑΕΚ στοχεύει στην απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού!

O Σερκάν Ντικμέ υποστηρίζει χαρακτηριστικά ότι η ελληνική ομάδα ξεκίνησε προσπάθειες για τη μεταγραφή του Μαζουακού, ο οποίος είναι θετικός στην προσφορά. Η Μπεσίκτας προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο κέρδος από τη μεταγραφή, με την τουρκική ομάδα να δουλεύει ήδη για τη μεταγραφή ξένου αριστερού μπακ.

Ο Κονγκολέζος αριστερός μπακ (27 φορές διεθνής) αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τη διετία 2014-2016, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις (74 συμμετοχές, 2 γκολ, 7 ασίστ), που του χάρισαν μεταγραφή στην αγγλική Γουέστ Χαμ αντί 7.000.000 ευρώ.

  Έξαλλοι στον Άρη λόγω Μαρέσκα: "Βάλτε καλύτερα τον Σπάθα ή τη Φραπάρ!"

height=633

Ο Μαζουακού παρέμεινε στη Γουέστ Χαμ το διάστημα 2016-2022 προτού μετακομίσει στην Τουρκία και τη Μπεσίκτας, με την οποία μετρά 50 συμμετοχές και 2 γκολ την τελευταία διετία. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, πάντως προκύπτει ότι υπήρξε ενδιαφέρον για τον Γάλλο μπακ, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχωρά, με την Ένωση να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: