Αναλαμβάνει ο Γιαννακόπουλος, υπογράφει κορυφαίο όνομα – Εκτόξευση μπάτζετ!

Ο Γιαννακόπουλος αναλαμβάνει και υπογράφει ένα κορυφαίο όνομα – Το μπάτζετ αυξάνεται!

Αναλαμβάνει ο Γιαννακόπουλος, υπογράφει κορυφαίο όνομα – Εκτόξευση μπάτζετ!


Διαφ.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την δουλειά και ψάχνει τον παίκτη με τον οποίο θα κλείσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι είτε ο Γιουρτσεβέν, είτε κάποιος που θα βρεθεί στις αρχές του Οκτώβρη, όταν θα αρχίσουν τα κοψίματα του ΝΒΑ. Αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο ο Γιουρτσεβέν. Αν ο Αταμάν πει να αποκτηθεί ο συμπατριώτης του, αυτό θα γίνει. Αν όχι, όλοι θα περιμένουν μέχρι τον Οκτώβρη.

Ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει παίκτη, που να του κάνει την διαφορά. Δεν ψάχνει παίκτη, που να θέλει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Και αυτό γιατί έχει τον καλύτερο ψηλό της Ευρώπης, τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος θέλει να αγωνίζεται σχεδόν 35 λεπτά ανά παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν νοιάζεται (εκτός από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό), αλλά αυτό δεν ισχύει για την Ευρωλίγκα. Εκεί θα λέγαμε ότι δεν θέλει να βγαίνει ούτε λεπτό εκτός παρκέ.

height=493

Ο Λεσόρ κάνει τρομερά πράγματα με το τριφύλλι και έχει γίνει ο αγαπημένος της πράσινης εξέδρας. Με αποτέλεσμα όλοι να ρωτάνε πότε θα γίνει κίνηση για την επέκταση της συνεργασίας με την ΚΑΕ. Το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2025 και ο κόσμος του Παναθηναϊκού ανησυχεί ακόμη περισσότερο μετά την τοποθέτηση του Λεσόρ για το ΝΒΑ ενόψει του επόμενου καλοκαιριού.

Ο επτάστερος τα έχει όλα υπόψη του και όταν κρίνει σωστό ο Γιαννακόπουλος θα κάνει την κίνησή του για να κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμη τον Γάλλο στο ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι όταν έπρεπε έκαναν αυτό το πράγμα με Γκραντ, Γκριγκόνις και κυρίως Ναν. Επομένως δεν μπορεί να μην έχουν στο μυαλό τους το σχέδιο για να επεκτείνουν την συνεργασία τους και με τον σπουδαίο Λεσόρ. Το χέρι βέβαια θα χρειαστεί να μπει πολύ βαθιά στην τσέπη αλλά ειδικά τώρα ο Παναθηναϊκός έχει πολλά χρήματα. Μεγάλη διάθεση πάνω από όλα αλλά και τεράστια έσοδα από όσα μεγαλειώδη φτιάχνει στο ΟΑΚΑ και όχι μόνο εκεί.

height=436

Ο Λεσόρ αν πάει στο ΝΒΑ το επόμενο καλοκαίρι μόνο στους Νικς μπορεί να πάει με τα τωρινά δεδομένα. Αυτοί έχουν τα δικαιώματά του, εκτός βέβαια αν τα ανταλλάξουν στο μέλλον.

Ο Γάλλος σέντερ περνάει υπέροχα στην Αθήνα και ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κάνει να περνάει υπέροχα για πολλά χρόνια ακόμη.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: