Βόμβα Καρυπίδη με πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα που σήκωσε Champions League!

Έκρηξη στην Καρυπίδη με πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα που κατέκτησε το Champions League!

Βόμβα Καρυπίδη με πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα που σήκωσε Champions League!


Διαφ.

Επιμονή και… υπομονή από τον Άρη για την περίπτωση του Μουνίρ Ελ Χανταντί, με τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων να θέλουν να αποσπάσουν το ναι του 28χρονου Μαροκινού μεσοεπιθετικού ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο 28χρονος αγωνίστηκε στη La Liga με τη φανέλα της Λας Πάλμας η οποία στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου του κατέθεσε πρόταση για την παραμονή του στην ομάδα αλλά ο ίδιος ήταν αρνητικός σ’ αυτή την προοπτική, με τον ίδιο να είναι ποδοσφαιρικό προϊόν της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα στην οποία ήταν από το 2011.

height=539

Στην καριέρα του, ο Ελ Χανταντί έχει κατακτήσει 1 Champions League, 1 Europa League, 1 UEFA Super Cup, 3 Πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 3 Σούπερ Καπ Ισπανίας και 1 Διηπειρωτικό (2015).

  Η ατάκα-φωτιά από Μάικ Τζέιμς για Σλούκα και... Ολυμπιακό!

Σε ατομικό επίπεδο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και πασέρ στο UEFA Youth League το οποίο κατέκτησε, πρώτος σκόρερ στο Copa Del Rey της σεζόν 2015-16 αλλά και μέλος της κορυφαίας 11αδας στο Europa League της σεζόν 2019-20.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: