“Προβάδισμα για πρωτάθλημα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Ο τίτλος θα κριθεί όταν…”

Ο τίτλος του πρωταθλήματος θα αποφασιστεί όταν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν προβάδισμα.

Προβάδισμα για πρωτάθλημα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Ο τίτλος θα κριθεί όταν…


Διαφ.

Για τα φαβορί του πρωταθλήματος, τον αποκλεισμό της ΑΕΚ και τα πέναλτι του Άγιαξ – Παναθηναϊκού μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Αντώνης Πετρόπουλος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο.

Για το πρωτάθλημα και τα φαβορί: Οι ομάδες τώρα μοντάρονται, έγιναν μεταγραφές και θα γίνουν και άλλες. Δεν μπορώ να δώσω απάντηση. Οι τρεις έχουν παίξει κάποια παιχνίδια, ξέρουν τις ελλείψεις τους και θα ενισχυθούν. 

height=521

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν θα έχει Ευρώπη σημαίνει ότι το μυαλό της θα είναι στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Έχει φτιάξει γήπεδο, έχει τον κόσμο της, έχασε το πρωτάθλημα στο τέλος, θα έχει πίεση αλλά θα φανεί πως θα στηριχθεί ο προπονητής. Οι άλλοι θα μοιράζουν διαφορετικά τα λεπτά συμμετοχής στους παίκτες τους. Υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα ακόμη στις ομάδες. 

  Επίσημο - Ο Ροντινέι παραμένει “ερυθρόλευκος” - Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν σταθερότητα, έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός πέρυσι άλλαξε δυο τρεις προπονητές μέχρι να καταλήξει στον Μεντιλίμπαρ. Θα είναι ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Το κλειδί θα είναι στα μικρά παιχνίδια.

Τα πέναλτι του Άγιαξ – Παναθηναϊκού: Είναι μια διαδικασία αγχωτική και παίζει ρόλο το ψυχολογικό. Μου άρεσε ότι έβγαλε ψυχή, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, πήρε το αποτέλεσμα, πήγε στην παράταση αλλά στα πέναλτι βρήκε και έναν τερματοφύλακα που ξαναζει τη δεύτερη νιότη του. Ήταν πιο ψύχραιμοι οι Ολλανδοί. Ο Αλόνσο είναι ένα νέο πρόσωπο και θέλει στήριξη.

height=503

Τους διαιτητές: Έχουν γίνει κάποια λάθη αλλά υπάρχει μια διαφορά στα παιχνίδια. Βλέπουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και στις πρώτες αλλά και στις τελευταίες θέσεις. Αλλάζουν τα πρωταθλήματα, ο ποιο καλός στο τέλος κερδίζει.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: