Απάντηση Αρδίζογλου! “Ξέρω πως πήρατε τη διοίκηση, μη με εκβιάζετε”

Απάντηση Αρδίζογλου! Γνωρίζω ότι αναλάβατε τη διοίκηση, παρακαλώ μην με απειλείτε.

Απάντηση Αρδίζογλου! Ξέρω πως πήρατε τη διοίκηση, μη με εκβιάζετε


Διαφ.

ΑΕΚ: Πολύ αρνητικό αντίκτυπο προκάλεσε η συνέντευξη του Χρήστου Αρδίζογλου, ο οποίος αναφέρθηκε με πολύ βαριές εκφράσεις στον Ματίας Αλμέιδα και παίκτες της ΑΕΚ, όπως ο Ορμπελίν Πινέδα. Οι τοποθετήσεις του προκάλεσαν την αντίδραση των παλαιμάχων της Ένωσης που απάντησαν με ανακοίνωση.

Ο Αρδίζογλου όμως πέρασε στην αντεπίθεση με ένα μήνυμα που έστειλε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, το οποίο αλήθεια είναι, ότι θέλει μία αποκρυπτογράφηση, καθώς από το κείμενο απουσιάζουν στοιχειώδη στοιχεία συντακτικού και όχι μόνο.

Καλό απόγευμα ΑΕΚάρες μου. Βγήκαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ να με εκθέσουν στον κόσμο της ΑΕΚ. Στο φως έχουν κάνει πολύ συνέντευξη,,, φίρμες από την αεκ εγώ πάντως δίνω παντού οποίος δημοσιογράφος, θέλει,,,, στο διάρκεια μου που ήταν αυτοί που τους παρακαλούσα από τότε που έγινε το γήπεδο εγώ την γνώμη μου λέω πάντα μόνο εγώ και τώρα βρήκαν την ευκαιρία τους εγώ τους λάτρευω παντός το θέμα είναι από που πήραν το οκέι να μου τη βγουν,,,, εγώ ξέρω πως πήρατε την διοίκηση της ομάδας τον παλαιμαχων,,, και μην με εκβίαζετε,,,, τα φιλιά μου σε όλλους τους φίλους μου από πολλές ομάδες,,,,, και ιδιαίτερα στους φίλους μου τους αεκαρες μου, αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα του.

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, αν και οι γνώστες των θεμάτων που αφορούν τα ζητήματα των παλαιμάχων, έπιασαν το μήνυμα που ήθελε να πει ο παλιός μπαλαδόρος.

  Εν ενεργεία ποδοσφαιριστής κατηγορείται για λαθρεμπόριο 60 κιλών κάνναβης


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: