“Καμπανάκι” από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ – “Πρόβλημα στα αποδυτήρια”

Προβλήματα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ λόγω παλαιμάχου.

Καμπανάκι από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ – Πρόβλημα στα αποδυτήρια


Διαφ.

Πολύ προβληματισμένος για το πώς βαδίζει ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Τάκης Παντέλης.

Σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5, o παλαίμαχος τερματοφύλακας ανέφερε ότι βλέπει να υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια, ενώ ήταν καυστικός για τους χειρισμούς των πρωταθλητών στην υπόθεση Μεϊτέ

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι δεν… πάει και φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα εντός των αποδυτηρίων. Ο Πανσερραϊκός φάνηκε να κυκλοφορεί την μπάλα πολύ καλά, ο ΠΑΟΚ φάνηκε να μην το έχει και δεν μπορεί να περιμένει ή να παρακαλάει τον κάθε Μεϊτέ να έρθει στην ομάδα, θα πρέπει να ξέρει ο παίκτης που του ζητάνε να έρθει. Ο Καμαρά θα βρει τα πατήματα του και μετά θα λέμε τι παίκτης είναι, είπε ο Παντέλης.

Σε ό,τι αφορά τους Τσάλοφ και Βιεϊρίνια, σχολίασε: Ο Τσάλοφ έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι απειλεί, είναι ένας παίκτης που κάνει τον αντίπαλο να τον νιώθει. Για τον Βιεϊρίνια θα έλεγα ότι τον ευχαριστώ πολύ, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να πάρουν τον δρόμο τους τα νέα παιδιά, πρέπει να ξέρουμε πότε έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Εκεί υπάρχει ο Λύρατζης, γιατί είναι εξαφανισμένος; Πιστεύω ότι στα τελευταία παιχνίδια δεν έγινε σωστή διαχείριση.

height=496

Τέλος, για τον Τσιφτσή είπε: Τον Τσιφτσή τον ξέρω, τον είχα παρακολουθήσει στα παιχνίδια του Αστέρα. Σε μία συνομιλία που είχα πριν χρόνια και πριν ο ΠΑΟΚ πάρει τον Κοτάρσκι είχα προτείνει να πάρουν τον Τσιφτσή, μπορεί να σηκώσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είναι ένα παιδί που μαθαίνει και βελτιώνεται.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: