
Νέο δημοσίευμα για ΑΕΚ και Μπράνταριτς!
Επιμένουν οι Ιταλοί για ΑΕΚ και Μπράνταριτς, παρότι ο αποκλεισμός από την Ευρώπη πηγαίνει πίσω το θέμα του αριστερού μπακ και η απόκτηση επιθετικού κρίνεται περισσότερο επιτακτική κατά τον Ματίας Αλμέιδα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδαtuttosalernitana η Ένωση έχει βάλει στο στόχαστρο τον Κροάτη αριστερό μπακ και δεν παίζει μόνη της Η Κάλιαρι συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Μπράνταριτς της Σαλερνιτάνα. Ο Κροάτης μπακ θα αποχωρήσει από την ομάδα του Σαλέρνο και θα μπορούσε να συνεχίσει στην κορυφαία κατηγορία με προπονητή τον Νταβίντε Νίκολα, ο οποίος τον είχε ήδη προπονήσει κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα της Καμπανίας.
Ωστόσο, ο πρώην παίκτης της Λιλ βρίσκεται και στο στόχαστρο της ΑΕΚ, αλλά και ορισμένων γαλλικών συλλόγων, αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα που πρόσκεται στην ομάδα του Σαλέρνο, με την οποία ο 24χρονος αριστερό μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026..
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Αρπάζει… τζάμπα μπακ 30 εκατ. ο Ολυμπιακός – “Άλλο επίπεδο από Ελλάδα”!
-
Πού είναι η άμυνα; Δείτε πως δέχτηκε γκολ ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)
-
Διπλή γιορτή στο ΣΕΦ – Οι εκδηλώσεις Ολυμπιακού για τα 100ά γενέθλια