Έρχεται ο Κάρμο! Τον πέτυχαν στο αεροδρόμιο για Ελλάδα – Φώτο ντοκουμέντο

Ο Κάρμο έρχεται! Τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο ετοιμότο να ταξιδέψει για την Ελλάδα – Φωτογραφικό υλικό.

Έρχεται ο Κάρμο! Τον πέτυχαν στο αεροδρόμιο για Ελλάδα – Φώτο ντοκουμέντο


Διαφ.

Έρχεται ο Κάρμο! Το κόψιμο του από την αποστολή της Πόρτο για την αναμέτρηση με τη Ρίο Άβε ήταν το πρώτο μήνυμα, ότι ο 25χρονος στόπερ ετοιμάζεται για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες ώρες είχε αναπτυχθεί φημολογία για τα χαρακτηριστικά της μεταγραφής. Φημολογείτο δηλαδή, ότι ο παίκτης ίσως αγοραζόταν έναντι 15 εκατ.Ευρώ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και έτσι θα έπιανε λιμάνι μέσω Αγγλίας.

height=498

Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση. Όπως σας πληροφόρισε το Sportdog.gr, ο Πορτογάλος με τις ανγκολέζικες ρίζες αναμένεται μέχρι και την Κυριακή (25/8) στην Αθήνα προκειμένου να επισημοποιήσει τη μεγάλη μεταγραφή και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

Για την ακρίβεια ο παίκτης ετοιμάζει ήδη το ταξίδι για πάρτη του Ολυμπιακού, φαίνεται από την ανάρτηση του Σωτήρη Πουλόπουλου. Ο συνάδελφος που επιμελείται την ξακουστή στήλη “Κύριος Πρόεδρος” στην εφημερίδα “Κόκκινος Πρωταθλητής” ανέβασε φωτογραφία του Κάρμο από το αεροδρόμιο, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά του έρχεται στην Ελλάδα με την οικογένεια, τη σύντροφό του και τον ατζέντη του.

  Τον ξεφτίλισε! Τον κρέμασε από το κέντρο (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: