Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ – “Θέλουμε χαφ καλύτερο του Καμαρά”

Παλαίμαχος του ΠΑΟΚ είναι σαφής – Αναζητούμε ένα χαφ καλύτερο από τον Καμαρά

Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ – “Θέλουμε χαφ καλύτερο του Καμαρά”


Διαφ.

Καμπανάκι χτύπησε ο Κώστας Ορφανός για την απόκτηση ενός μέσου που θα κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στο Metropolis 95.5, ο παλαίμαχος άσος των πρωταθλητών ανέφερε χαρακτηριστικά: Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν παίκτη στο κέντρο, αλλά να είναι καλύτερος από αυτούς που ήδη έχει στη θέση. Ο Σβαμπ ήταν κορυφαίος, έχοντας συμπαραστάτη του τον Μαντί Καμαρά, ωστόσο ακόμα και να μην πάρει ο ΠΑΟΚ τον χαφ που θέλει, θα φανεί το κενό του στην πορεία της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν στόπερ, όχι επειδή δεν πιστεύω στον Μιχαηλίδη, αλλά γιατί έχουμε μεγάλο βάθος αναμετρήσεων.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πλήρωσε τον αποκλεισμό του Champions League εξαιτίας πιθανής καθυστέρησης στις μεταγραφές, είναι δεδομένο ότι οι μεταγραφικές κινήσεις πρέπει να γίνονται γρήγορα.

Επίσης, είπε: Όλα πρέπει να είναι στο ξεκίνημα καλά για να μπορεί να υπάρχει μία συνέχεια. Για τον ΠΑΟΚ, στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί, μιλάω για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και φάνηκε αυτό απέναντι στη Σάμροκ, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό.

Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως ο Ζίβκοβιτς, ο Τάισον, ο Κωνσταντέλιας αλλά και ο Μπάμπα. Το σύνολο είναι αυτό που δημιουργεί τις προϋποθέσεις, αλλά αυτοί οι παίκτες είναι κίνδυνος θάνατος για τον αντίπαλο, έχει διαμάντια μέσα στο γήπεδο. Σαφώς και ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μπει φέτος πιο δυνατά από πέρσι.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: