Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟ τη Λανς – “Πάνω από 57.000 κόσμου στο ΟΑΚΑ”

Ο ΠΑΟ πρέπει να νικήσει τη Λανς στον αγώνα – Πάνω από 57.000 φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ.

Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟ τη Λανς – Πάνω από 57.000 κόσμου στο ΟΑΚΑ


Διαφ.

Τάσος Νικολογιάννης: Για τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τη Λανς μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ που αρχικά αναφέρθηκε στα 57 χιλιάδες εισιτήρια που έχουν φύγει, αλλά και στη σημαντική απουσία του Κέβιν Ντάνσο για τη Λανς, καθώς ο στόπερ της γαλλικής ομάδας θα παραχωρηθεί στη Ρόμα και αναμένεται να ταξιδέψει στην Ιταλία για τις ιατρικές εξετάσεις.

height=479

Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, είναι ένα καλό νέο για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να παίξει καλά, να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Λανς και να αξιοποιήσει όποια ευκαιρία του παρουσιαστεί και τα κενά που θα βρει. Η Λανς είναι μία ομάδα που σκοράρει συνεχώς, αν ο Παναθηναϊκός την κρατήσει μακριά από το σκοράρισμα θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη. Αν συμβεί, θα έχει τις πιθανότητές του.

Για την ενδεκάδα: Φαίνεται πως ο Αλόνσο θα πάει σε ένα σχήμα με Ντραγκόφσκι, Κώτσιρα, Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Ίνγκασον – Αράο, Τσέριν, Μπακασέτα – Τετέ, Πελίστρι και Ιωαννίδη, είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

  Ο τραυματισμός του Τσιφτσή και οι δυο δρόμοι του ΠΑΟΚ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: