Αποθέωση στην Ουρουγουάη για Πελίστρι για το γκολ με Λανς

Η Ουρουγουάη αποθέωσε τον Πελίστρι για το φανταστικό γκολ που πέτυχε εναντίον της ομάδας του Λανς.Warning: file_get_contents(https://media.sportdog.gr/storage/sponsor_photos/cosmotetv/c_1050px_600px/202408/4358322.jpg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/piasariko.gr/imgcdn.eu/imgupload.php on line 55
https://www.imgcdn.eu/files/2024/08/66d27dd4ea82c.jpg style=width:100%;>

Αποθέωση στην Ουρουγουάη για Πελίστρι για το γκολ με Λανς


Διαφ.

Φακούντο Πελίστρι: Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης και της πρόκρισης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λανς ήταν ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής, που βρήκε δίχτυα κόντρα στη γαλλική ομάδα και μάλιστα η έκδοση του ESPN της πατρίδας του έκανε θέμα για το συγκεκριμένο γεγονός, αποθεώνοντάς τον.

height=474

Ο Φακούντο Πελίστρι πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της νίκης με 2-0 επί της Λανς στο UEFA Conference League.

Ο Ουρουγουανός άνοιξε το σκορ στο 62ο λεπτό όταν πέρασε τη μπάλα από το κέντρο της επίθεσης, συνδυάστηκε με έναν συμπαίκτη του στην περιοχή και εκμεταλλεύτηκε το ριμπάουντ που άφησε η άμυνα για να τελειώσει τη φάση με το αριστερό πόδι και να κάνει το 1-0.

Ήταν το πρώτο γκολ του Pellistri με τη νέα του ομάδα, στο δεύτερο παιχνίδι που ξεκίνησε βασικός υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του, Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τελικά με 2-0 και με συνολικό σκορ 3-2 προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Conference League, σημείωσαν οι Ουρουγουανοί για την εμφάνιση του Φακούντο Πελίστρι.

  Αυτή η ευχάριστη έκπληξη στον φετινό ΠΑΟ - Μπορεί να αλλάξει τα πάντα

height=508


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: