Παναθηναϊκός: Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε σοβαρά για τον Λορέντζο Μπράουν…

Παναθηναϊκός: Είναι καιρός να συζητήσουμε σοβαρά για τον Λορέντζο Μπράουν…Warning: file_get_contents(https://media.sportdog.gr/storage/sponsor_photos/cosmotetv/c_1050px_600px/202406/lorentzo.jpg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/piasariko.gr/imgcdn.eu/imgupload.php on line 55
https://www.imgcdn.eu/files/2024/08/66d299f653d6d.jpg style=width:100%;/>

Παναθηναϊκός: Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε σοβαρά για τον Λορέντζο Μπράουν…


Διαφ.

έρσι τέτοια εποχή, ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα μπασκετική σεζόν, με τους Σλούκα-Λεσόρ-Μήτογλου-Γκραντ-Γκάι-Μπαλτσερόφσκι-Βιλντόζα-Μωραΐτη και είχε στο Μουντομπάσκετ τους Παπαπέτρου-Αντετοκούνμπο-Χουάντσο.

10 νέοι παίκτες, συν τους Καλαϊτζάκη-Γκριγκόνις-Μαντζούκα-Σαμοντούροφ που είχαν μείνει από την ομάδα της σεζόν 2022-2023.

Όλο το καλοκαίρι οι φίλαθλοι της ομάδας περίμεναν καρτερικά στα αθλητικά σάιτ για το ποιος θα είναι ο επόμενος που θα ανακοινωθεί.

Φέτος, υπήρξε μια ξενέρα. Αλλά ωραία ξενέρα. Γιατί είχες όλους τους παίκτες σου με συμβόλαιο, είχες 2 κενά και σου έχει μείνει ένα. Ή, καλύτερα, μισό, αν θεωρήσουμε πως ο Γιουρτσεβέν έχει συμφωνήσει και υπάρχει μια στάση αναμονής μήπως βρουν κάτι καλύτερο και οι δύο πλευρές. Διαβάστε περισσότερα στο menshouse.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: