Σκάει μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ – “ΟΚ” και από Σαββίδη!

Μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ με την έγκριση του Σαββίδη!Warning: file_get_contents(https://media.sportdog.gr/storage/sponsor_photos/cosmotetv/c_1050px_600px/202309/savvidis.png): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/piasariko.gr/imgcdn.eu/imgupload.php on line 55
https://www.imgcdn.eu/files/2024/08/66d29ebbc8ded.jpg style=width:100%;>

Σκάει μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ – ΟΚ και από Σαββίδη!


Διαφ.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Για τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ όπου και αναφέρθηκε τόσο στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, όσο και στην κλήρωση του Europa League.

Ο Κόλεϊ δεν έχει έρθει ακόμα, θα έρθει αύριο το πρωί για να ανακοινωθεί και να υπογράψει 1+1 με τον ΠΑΟΚ. Ο Μπακαγιόκο ήρθε το μεσημέρι, θα υπογράψει και εκείνος 1+1, θα ενσωματωθεί από τη νέα εβδομάδα. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει ακόμη έναν στόπερ. Ο Σαμάτα έχει μείνει ξεκρέμαστος, περιμένουμε και για τον Ράφα Σοάρες, η Φαμαλικάο εκδήλωσε ενδιαφέρον.

Για την κλήρωση: Έχει τα πολλά δύσκολα παιχνίδια έξω, τα πιο βατά είναι εντός. Το ματς με την Ρίγας είναι καθοριστικό. Δύσκολος όμιλος αλλά με κάποια παιχνίδια-κλειδιά, είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: