Δεν ταξίδεψε με τον Παναθηναϊκό ο Αντετοκούνμπο – Τι συμβαίνει

Ο Αντετοκούνμπο δεν συνόδευσε τον Παναθηναϊκό στο ταξίδι – Τι συμβαίνει;Warning: file_get_contents(https://media.sportdog.gr/storage/sponsor_photos/cosmotetv/c_1050px_600px/202406/antetokounmpo-kostas.jpg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/piasariko.gr/imgcdn.eu/imgupload.php on line 55
https://www.imgcdn.eu/files/2024/08/66d29ec12066b.jpg style=width:100%;>

Δεν ταξίδεψε με τον Παναθηναϊκό ο Αντετοκούνμπο – Τι συμβαίνει


Διαφ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το πρωί από την Ελλάδα για τη Σλοβενία και βρίσκεται ήδη στην Πολωνία και στην Kranjska Gora.

height=544

Εκεί, οι πράσινοι θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ξεκινώντας προπονήσεις από σήμερα το απόγευμα, ενώ θα μεταβούν στη Λoυμπλιάνα για φιλικά με την Τσεντεβίτα (6/9) και Μπάγερν Μονάχου ή Αναντολού Εφές (7/9).

Να σημειωθεί πως την αποστολή του Παναθηναϊκού δεν ακολούθησε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος έλαβε ολιγοήμερη άδεια προκειμένου να παραστεί στον γάμο του αδελφού του, Γιάννη και θα ενσωματωθεί με το σύνολο του Εργκίν Αταμάν τις επόμενες ημέρες.

  Λίγο πριν υπογράψει στην ΑΕΚ - Σούπερ αποκάλυψη για Μαρσιάλ

height=514

Αντίστοιχα μέσα στο προσεχές διάστημα θα μπουν στις προπονήσεις και Ματίας Λεσόρ, Κέντρικ Ναν και ο νεοαποκτηθείς Ομέρ Γιουρτσεβέν.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: