
Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης έφερε Γουίλιαν – Η τελική συνάντηση για να υπογράψει!
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γουίλιαν βρίσκεται ο Ολυμπιακός, η περίπτωση του οποίου αποτελεί προτεραιότητα και… καψούρα του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως είχατε διαβάσει αποκλειστικά στο ρεπορτάζ του Σπύρου Γρομητσάρη στο Sportdog.gr από την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο Βραζιλιάνος άσος μάλιστα ταξίδεψε στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους Πειραιώτες και όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Ελλάδα FM 94.6, ο πρώην παίκτης της Φούλαμ ταξίδεψε στην χώρα ματς με τζετ, μαζί με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη.
Ο Γουίλιαν ακόμα δεν έχει πειστεί για να υπογράψει στο Λιμάνι και τις επόμενες ώρες (αν δεν έγινε ήδη) θα συζητήσει με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ωστόσο στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία πως η υπόθεσή του θα κλείσει θετικά!
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Λόλα Νταϊφά για τραγωδία Θύρας 7: «Το τουρνικέ ήταν παρανόμως κλειστό» (Vd)
-
ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Νεκρός οπαδός πριν το Φενέρμπαχτσε – Ρέιντζερς
-
“Αστραπή” VS Ολυμπιακός: Η ομάδα των “θαυμάτων” και των 70 εκατ. πωλήσεων!