Δεν είναι μόνο ο Κορέα! Παίκτης 5 εκατ. για ΠΑΟ με 12 γκολ – Επιλογή Μπέκαμ

Δεν είναι μόνο ο Κορέα! Ποδοσφαιριστής αξίας 5 εκατ. ευρώ για τον ΠΑΟ με 12 γκολ – Πρόταση του Μπέκαμ

Δεν είναι μόνο ο Κορέα! Παίκτης 5 εκατ. για ΠΑΟ με 12 γκολ – Επιλογή Μπέκαμ


Διαφ.

Σενάρια επί σεναρίων είδαμε τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών στον Τύπο, καθώς αυτές είναι οι πιο άχαρες μέρες για ρεπορτάζ: Μέχρι να συμφωνήσει με τον Άκπομ ο Παναθηναϊκός (ως Νο2 επιλογή στη λίστα του) και να περιμένει την οριστική συμφωνία με τον Κορέα για να φέρει τον άσο τής Ίντερ στην Ελλάδα, τελικά έμεινε ο Σπόραρ στο Τριφύλλι και πήγαν όλα στράφι.

Δηλαδή το ρεπορτάζ είναι ένας ζωντανός οργανισμός που διαρκώς ανανεώνεται – Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που φτάνουμε στο φινάλε των μεταγραφών και εκ των πραγμάτων τα δεδομένα είναι πιο ρευστά και αλλάζουν διαρκώς.

Κάπως έτσι εμφανίστηκε ένα ακόμα όνομα στο ρεπορτάζ των Πράσινων για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, αν και δεν υπάρχει θέση στην ευρωπαϊκή λίστα – Αυτό, βέβαια, δεν αποκλείει ότι ο ίδιος παίκτης μπορεί να απασχολήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που, εδώ που τα λέμε, έρχεται σε 3-4 μήνες.

Ο λόγος γίνεται για τον Λούις Μόργκαν, διεθνή Σκοτσέζο κυνηγό, με θητεία σε Σέλτικ και Σάντερλαντ στην Ευρώπη, που τον Γενάρη τού 2020 αποχώρησε για το MLS και το Μαϊάμι, ενώ 1,5 χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή στη New York.

  Αποκάλυψη Μπαρτζώκα για το deal με Φουρνιέ - "Υπέγραψε το επόμενο λεπτό..."

Μάλιστα, όταν είχε φύγει για το ΜLS (σε ηλικία 22 ετών) είχε market value στις 750.000 ευρώ, ενώ με βάση την παρουσία του στις ΗΠΑ έχει εκτοξευτεί στα 5 εκατ. ευρώ. Φέτος έχει 12 γκολ και 3 ασίστ σε 23 ματς, και προφανώς αν ερχόταν στην Ελλάδα δεν ήταν για να καθίσει στον πάγκο.

Με κονέ του Μπέκαμ στο MLS – Υπέρβαση για να τον φέρει ο Παναθηναϊκός – Θέλει Ελλάδα;

Το γεγονός, βέβαια, ότι μπορεί να δώσει λύσεις τόσο επιθετικά όσο και στα πλάγια μετατρέπει σε ακόμα πιο ελκυστική την περίπτωσή του. Και αφήνει υποσχετική ότι μπορεί η ομάδα να ασχοληθεί ξανά μαζί του αργότερα. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντούζγος, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στο MLS, σχολίασε για τον Μόργκαν μέσω του sportdog: Μεσοεπιθετικός είναι κυρίως, είχε κάνει καλό συμβόλαιο με το Μαϊάμι με κονέ μέσω του Μπέκαμ που τον είχε φέρει στην ομάδα, φέτος είναι βασικός είναι και διεθνής και θα μπορούσε να παίξει στην ξανά στην Ευρώπη.

Πιστεύεις ότι μπορεί να έρθει στον Παναθηναϊκό;

  Παράνοια για Μαρσιάλ - Αποθεώθηκε και... βαφτίστηκε "Αντωνάκης"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη θα πήγαινε ξανά στην Αγγλία, είναι διεθνής Σκωτσέζος, είχε θητεία στην Premier League, τον ξέρουν και τον παρακολουθούν. Είναι λίγο ξεκάρφωτο να έρθει στην Ελλάδα.

Αν έρθει τελικά, τώρα ή αργότερα, μπορεί να ταιριάξει στην ομάδα;

Έτσι όπως έχει φτιάξει την ομάδα τώρα, δεν ψάχνει για παίκτη στη θέση του. Αλλά στο MLS έχει προσαρμοστεί, αν ήταν να φύγει θα μπορούσε να βρει στην Αγγλία συμβόλαιο. Δεν είναι και ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ, να πεις κάποιος ότι υπάρχει υψηλό αγωνιστικό κίνητρο. Εξάλλου, αν επιστρέψει στην Ευρώπη μπορεί να το κάνει και για κάποια από τις θυγατρικές της Red Bull σε Γερμανία ή Αυστρία, γιατί να έρθει στην Ελλάδα;.

Έτσι κι αλλιώς πρέπει να μιλάμε για κάποια ακριβή περίπτωση, σωστά;

Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει κάνει μεγάλο οικονομικό άνοιγμα, θα μπορούσε να κάνει ακόμα μια υπέρβαση. Αλλά το ζήτημα είναι κατά πόσο θέλει να έρθει στην Ελλάδα ο παίκτης, μετά την πολύ καλή σεζόν που κάνει φέτος στο MLS.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: