Αίσθηση στην Πάτρα η μεταγραφή Κωστούλα!

Στην Πάτρα αισθάνονται όλοι ενθουσιασμένοι για τη μεταγραφή του Κωστούλα!

Αίσθηση στην Πάτρα η μεταγραφή Κωστούλα!


Διαφ.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Πάτρα η μεταγραφή του Μάριου Κωστούλα στην Παναχαϊκή, η οποία συνεχίζετι δυναμικά τον σχεδιασμό της στα μεταγραφικά και την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο 28χρονος (12/03/1996) αμυντικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ατρόμητου, όπου αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα, όπως επίσης σε Ιωνικό, Ηρακλή, Διαγόρα και Καλαμάτα, με την οποία ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν, έχοντας πάνω από 160 συμμετοχές στην καριέρα του και μεγάλη εμπειρία στη Super League 2.

height=800

Παράλληλα η ομάδα της Αχαΐας προχώρησε σε δύο σημαντικές ανανεώσεις συμβολαίων. Ο πρώτος αφορά τον Θέμη Πατρινό, 23χρονο (18/01/2001) επιθετικό που εντάχθηκε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2023. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΚ πριν ενταχθεί σε αυτές της Γερμανικής Homburg. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Εργοτέλη, Αιγάλεω και Αλμωπό, ενώ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας την περσινή σεζόν.

  Κάτι τρέχει με ΠΑΟΚ και Κωνσταντέλια - Τι θα γίνει με τον νεαρό άσο (Vid)

height=800

Ο δεύτερος είναι ο Νίκος Μασούρας, επίσης 23 χρονών, ο οποίος Νίκο Μασούρα, είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων. Ο νεαρός μεσοαμυντικός εντάχθηκε στην Παναχαϊκή από τις ακαδημίες του Δαβουρλή, έχοντας αγωνιστεί ακόμα σε Ηρακλή και Ζάκυνθο με 100 επαγγελματικές συμμετοχές ήδη, ενώ έχει στην κατοχή του ηλικιακά ρεκόρ γκολ και συμμετοχών με τα κοκκινόμαυρα.

height=800

Φιλικό ξεμούδιασμα

Η Παναχαϊκή έδωσε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα στο Δημοτικό Στάδιο Κάτω Αχαΐας απέναντι στην Αχαϊκή. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Τάτσης, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου (16:00) με τον Ολυμπιακό Βόλου, για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού.

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε με σκορ 2-1 υπέρ της ομάδας, που διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος με τα δύο πρώτα κοκκινόμαυρα γκολ του Ρόβα.

Παναχαϊκή (Γ. Τάτσης): Οικονομάκης, Ν. Μασούρας, Κωστούλας, Σμάλης, Τσάκνης, Καργιάννης, Πετράτος, Λεσάι, Παπαηλιού, Ντε Τόμας, Ρόβας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κολοβούρης, Λυμπεράκης, Μπαξεβάνος, Ζαμόρα, Πανάγου, Καστεγιάνο, Νίλι, Κοζορώνης, Πολέττο, Τραορέ, Πατρινός.

  Ανακατεύει την... τράπουλα με Ολυμπιακό ο Μάντζιος - Σκέψεις για αλλαγές


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: