ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Ο Ολυμπιακός νίκησε με… πεταχτάρι Πρίντεζη! Ούτε σε ταινία (Vid)

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Ο Ολυμπιακός νίκησε με έναν εκπληκτικό Πρίντεζη! Ακόμα και σε ταινία δεν θα το πίστευε κανείς (Vid)

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Ο Ολυμπιακός νίκησε με… πεταχτάρι Πρίντεζη! Ούτε σε ταινία (Vid)


Διαφ.

Σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών ο Ολυμπιακός νίκησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 84-83 στο πρώτο του φετινό φιλικό στο ΣΕΦ. Το σενάριο του αγώνα όμως δεν το περίμενε ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος. Κι αυτό γιατί οι Ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη χάρη σε καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη στο φινάλε, ο οποίος έπαιξε στο τελευταίο κομμάτι του ματς για μια τελευταία φορά με το 15.

height=547

Οι δύο ομάδες έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, με τη Μακάμπι να είναι εμφανώς καλύτερη σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα αλλά να μην μπορεί να διατηρήσει τις διψήφιες διαφορές που δημιούργησε. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν φανταστικός στο τρίτο δεκάλεπτο, βάζοντας την σπίθα, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ είχε κρατήσει στο πρώτο ημίχρονο τον Ολυμπιακό κοντά στο σκορ (36-40).

Στο φινάλε του ματς η ομάδα του Λαού προηγήθηκε με τέσσερις πόντους διαφορά (79-83) αλλά κάπου εκεί ο… Θεός έβαλε το χέρι του και ο άστοχος μέχρι εκείνο το σημείο, Τάιλερ Ντόρσεϊ, έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο για το -1 (82-83). Στην τελευταία ερυθρόλευκη επίθεση η μπάλα πέρασε στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος μπορεί δύο χρόνια να μην παίζει μπάσκετ αλλά η στόφα του μεγάλου παίκτη δεν ξεχνιέται. Η τελευταία άμυνα ήταν αυτή που έπρεπε και ο επίλογος γράφτηκε με αυτόν τον παραμυθένιο τρόπο.

  Κίνηση που άλλαξε τα φαβορί της Euroleague: Νέα αντίπαλος για Ολυμπιακό-ΠΑΟ

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 36-40, 60-62, 84-83

height=550


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: