Τικ τακ! Αντιστροφή μέτρηση για Φοφανά – Εμπλοκή λόγω διαφωνίας

Χτυπάει ο χρόνος! Ο αντίπαλος λάτρης του Φοφανά – Εμπλοκή λόγω αντιθέσεων.

Τικ τακ! Αντιστροφή μέτρηση για Φοφανά – Εμπλοκή λόγω διαφωνίας


Διαφ.

Έκπληξη προέκυψε την τελευταία μέρα των μεταγραφών, καθώς μετά την απόκτηση του Πιερό από την ΑΕΚ, η Τσέλσι ενέδωσε και δέχτηκε να δώσει δανεικό τον Ντατρό Φοφανά. Ωστόσο ο χρόνος μετρά αντίστροφα και ο ρεπόρτερ του BBC, Νιζάρ Κινσέλα, έβαλε γκάζια με ανάρτηση στο X.

height=477

Ακόμα υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει για την μετακίνηση του Ντέιβιντ Ντάτρο Φοφανά στην ΑΕΚ, καθώς πλησιάζει η προθεσμία, αναφέρει στο tweet του.

Και συμπληρώνει: Μια κλασική κατάσταση της προθεσμίας που ενθαρρύνει τις διαπραγματεύσεις της τελευταίας στιγμής. 4 ώρες και 50 λεπτά μέχρι να κλείσει το ελληνικό παράθυρο των μεταγραφών.

Υπάρχει όμως και συνέχεια στις αναρτήσεις. Την ώρα που από την Ένωση τηρείται σιγή ιχθύος για την υπόθεση, ο έγκυρος ρεπόρτερ της Independent, Μιγκέλ Ντιλέινι, μιλά για εμπλοκή στο deal.

Η μετακίνηση του Φοφανά στην ΑΕΚ είναι στον αέρα λόγω μιας διαφωνίας την τελευταία στιγμή ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και την Τσέλσι, αναφέρει σε Tweet του.

Νωρίτερα, από την Αγγλία προέκυπτε η πληροφορία πως ο 22χρονος επιθετικός οδεύει προς την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού κι οψιόν αγοράς 24 εκατ. ευρώ. Η όποια συμφωνία θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της ημέρας, όταν και ολοκληρώνεται η προθεσμία στο ελληνικό πρωτάθλημα για μετακίνηση παικτών που δεν είναι ελεύθεροι.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: