Αποκάλυψη από Θανάση Αντετοκούνμπο για Παναθηναϊκό – Του… ξέφυγε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θανάσης Αντετοκούνμπος αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον Παναθηναϊκό – Τον πρόδωσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη από Θανάση Αντετοκούνμπο για Παναθηναϊκό – Του… ξέφυγε! (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Κυριακής (15/09), σε εκδήλωση μαγαζιού των αδελφών Αντετοkounbros και -απλά και μόνο με την παρουσία του- κατάφερε να αποκλείσει ολόκληρο τον δρόμο της Ερμού.

Ο Γιάννης προκάλεσε σεισμό με την εμφάνισή του, καθώς χιλιάδες θαυμαστές έτρεξαν κοντά του για ένα αυτόγραφο και μία φωτογραφία. Το αποτέλεσμα ήταν ο εμπορικός δρόμος της Ερμού να γίνει απροσπέλαστος με τον ίδιο να κινείται με δυσκολία ανάμεσα στο πλήθος που φώναζε το όνομά του.

height=567
Instagram

Μαζί με τα αδέρφια του (Θανάση, Κώστα, Άλεξ και Φράνσις), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε σε κατάστημα της ιδιοκτησίας τους, με τον κόσμο να παθαίνει πανικό με τον Greek freak.

Μάλιστα, ο Γιάννης έκανε και live στο Instagram (βίντεο που ανέβηκε μετά στον λογαριασμό του) και σε αυτό, μεταξύ άλλων ακούμε έναν φίλο του Παναθηναϊκού να ρωτάει τον Θανάση Αντετοκούνμπο αν θα γυρίσει στο Τριφύλλι και αυτόν να απαντάει θα γυρίσω γυρίσω! Στη συνέχεια, μόλος του λένε να το ξαναπεί (πιθανότατα ο αδερφός του αν και δεν φαίνεται στο βίντεο), γελάει και λέει όχι όχι…

  Τα 90 γκολ Μαρσιάλ με τη Γιουνάιτεντ - "Ο πιο θανατηφόρος εκτελεστής" (Vid)

Δείτε προσεκτικά το βίντεο:


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: