“Τίναξε την μπάνκα” ο Ηλιόπουλος με Μαρσιάλ – Πήρε εξωπραγματικό συμβόλαιο!

Ο Ηλιόπουλος συνεργάστηκε με τον Μαρσιάλ για να σπάσει την τράπεζα και να υπογράψει ένα αστρονομικό συμβόλαιο!

Τίναξε την μπάνκα ο Ηλιόπουλος με Μαρσιάλ – Πήρε εξωπραγματικό συμβόλαιο!


Διαφ.

Με εντυπωσιακό τρόπο θα κλείσει τις μεταγραφές της η ΑΕΚ, καθώς επιβεβαιώνεται και από το ρεπορτάζ πως απομένουν τα τυπικά για να κλείσει η τεράστια μεταγραφή του Άντονι Μαρσιάλ!

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται σε ανάρτησή του στο X ο ρεπόρτερ του Relevo, Ματέο Μορέτο, η ΑΕΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Γάλλο επιθετικό, κάτι που πλέον επιβεβαιώνεται και για να υπάρξει και ανακοίνωση, απομένει μόνο η υπογραφή του πρώην άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

height=536
Ap

Ο Μάριος Ηλιόπουλος μετά τον Έρικ Λαμέλα, ετοιμάζεται λοιπόν να φέρει άλλον έναν σπουδαίο σταρ στην Ελλάδα και για να γίνει αυτό, χρειάστηκε να πληρώσει πάρα πολλά χρήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ΑΕΚ του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα 3.2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα υπάρξει και μπόνους υπογραφής.

Για τον Μαρσιάλ η Ένωση είχε κάνει κίνηση πριν την απόκτηση του Πιερό και πριν προσπαθήσει την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου να κάνει δικό της τον Φοφανά, περίπτωση που τελικά δεν προχώρησε, ενώ ο Γάλλος τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με τη Φλαμένγκο.

  Παράνοια! Μεταγραφή τέλη Σεπτέβρη σε Ολυμπιακό; - Top class αντι-Φορτούνης
height=520
Ap

Ο εκρηκτικός άσος αποχώρησε τον περασμένο Ιούλιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από εννέα χρόνια στο Ολντ Τράφορντ, εκεί όπου κατέγραψε συνολικά 317 συμμετοχές με 90 γκολ και 47 ασίστ. Πέρσι, αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σεβίλλη, έχοντας μία μέτρια σεζόν με 12 αγώνες και μόλις 1 γκολ. 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: