Ξεφτίλα διεθνώς! Θέμα στο Reuters το χάος στο ΑΕΛ-Απόλλων

Διεθνής ντροπή! Το χάος στον αγώνα ΑΕΛ-Απόλλων αναφέρθηκε στο Reuters.

Ξεφτίλα διεθνώς! Θέμα στο Reuters το χάος στο ΑΕΛ-Απόλλων


Διαφ.

Τον γύρο του κόσμου έκαναν τα όσα τραγικά σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο AlphaMega της Κύπρου.

Ο λόγος για το δημοσίευμα στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters, το οποίο καλύπτει τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την αναβολή του ντέρμπι μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ, όπως και τα επεισόδια, υπό τον τίτλο Οι αρχές της Κύπρου επιρρίπτουν ευθύνες στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA) για το χάος που ξέσπασε σε αγώνα πρώτης κατηγορίας.

Είναι ξεκάθαρο ότι κύριο θέμα είναι οι επίσημες αναφορές του Υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο επέρριψε ευθύνες στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα ότι δεν αντέδρασε παρά τις προειδοποιήσεις που της έκανε γραπτώς.

Η πρόταξη του ρεπορτάζ κινείται ακριβώς σ΄ αυτό το μήκος κύματος: Οι κυπριακές αρχές κατηγόρησαν τη Δευτέρα την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ότι αγνόησε προειδοποιητικά σημάδια κινδύνου, μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν σε έναν αγώνα πρώτης κατηγορίας την Κυριακή το βράδυ. Ο αγώνας μεταξύ των παραδοσιακών αντιπάλων του Απόλλωνα και της ΑΕΛ Λεμεσού αναβλήθηκε, καθώς οι αρχές δήλωσαν ότι ήταν αδύνατο να ελεγχθεί η ασφάλεια. Τουλάχιστον τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις εντός και εκτός του γηπέδου ΆλφαΜέγα στη Λεμεσό.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: