Ραντεβού ΠΑΟ-Βαγιαννίδη, πόσα ζητάει για να μείνει – Άσχημα νέα για Λιβάι!

Συνάντηση ΠΑΟ-Βαγιαννίδη για την ανανέωση του συμβολαίου – Κακά νέα για τον Λιβάι!

Ραντεβού ΠΑΟ-Βαγιαννίδη, πόσα ζητάει για να μείνει – Άσχημα νέα για Λιβάι!


Διαφ.

Οι μεταγραφές τελείωσαν (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) αλλά οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό δεν σταματούν, με τη διαφορά ότι πλέον αφορούν παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ. Τις τελευταίες ώρες έχει αναχθεί σε προτεραιότητα το θέμα του Γιώργου Βαγιαννίδη, για το μέλλον του οποίου φαίνεται πως υπάρχουν ακόμα αρκετά… επεισόδια να παιχθούν.

Οι επαφές με την πλευρά του Έλληνα αμυντικού έχουν ενταθεί, με τους Πράσινους να επιθυμούν την ανανέωση στο συμβόλαιό του, κάτι που για να επιτευχθεί όμως θα χρειαστεί γενναία αύξηση αποδοχών. Μιλάμε άλλωστε για έναν από τους πιο χαμηλά αμειβόμενους παίκτες του ρόστερ (περίπου 90.000 ευρώ ετησίως), αν και η προσφορά του είναι σαφώς μεγαλύτερη από άλλα ακριβοπληρωμένα αστέρια. Για να καταλάβετε, ο Τζορτζ Μπάλντοκ που ήρθε τραυματίας στο Τριφύλλι και έχει παίξει ελάχιστα, λέγεται πως υπέγραψε με περίπου 860.000 ετησίως, ο Τόνι Βιλένα καρπώνεται κοντά πάνω από 1,5 εκατομμύριο και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ!

Η πρόταση που έκανε ο Παναθηναϊκός στον Βαγιαννίδη ανήλθε κοντά στις 280.000 ευρώ, αλλά επίκειται άμεσα νέο ραντεβού (κάποιες πηγές αναφέρουν πως έχει γίνει ήδη), με τους Πράσινους να ανεβάζουν την προσφορά τους. Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα ο διεθνής άσος βρέθηκε κοντά στη Μποταφόγκο, με τη μεταγραφή να μην προχωρά, ενώ έπαιξε δυνατά και για τη Μπράγκα. Οι Βραζιλιάνοι του έδιναν 1,2 εκατομμύρια τον χρόνο και οι Πορτογάλοι 700.000 ευρώ, συνεπώς οι Πράσινοι πρέπει να αυξήσουν αισθητά τα χρήματα που προτείνουν προκειμένου να ικανοποιήσουν τον Βάγια.

  Το πλάνο Αλόνσο για Ουναΐ
Ο
InTime / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο ίδιος ο παίκτης έχει ως προτεραιότητα την παραμονή στην ομάδα και θα συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα εάν πάρει τα λεφτά που ζητά. Ταυτόχρονα όμως, είναι επαγγελματίας και γνωρίζει πως στη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση έχει το πάνω χέρι. Αφενός οι προαναφερθείσες προτάσεις από το εξωτερικό που του έγιναν, δείχνουν ότι μπορεί να βρει εξαιρετικό συμβόλαιο στην αγορά και αφετέρου τον Ιανουάριο μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, άρα δύναται να διαπραγματευθεί με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο απευθείας, δίχως τη συγκατάθεση του Παναθηναϊκού.

Προφανώς οι Πράσινοι έχουν… θορυβηθεί κάπως από την πιθανότητα να χάσουν ένα σημαντικό πρότζεκτ τους από εγχώριο ανταγωνιστή. Και αυτό γιατί, όπως σας έχει ενημερώσει το Sportdog, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ καραδοκούν για τον Βαγιαννίδη! Οι δύο Δικέφαλοι παρακολουθούν -διακριτικά- τις εξελίξεις και εφόσον βρουν πρόσφορο έδαφος, θα κάνουν κίνηση για τον ταλαντούχο δεξιό μπακ, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης τόσο του Ραζβάν Λουτσέσκου στους ασπρόμαυρους όσο και ολόκληρου του κιτρινόμαυρου οργανισμού εδώ και χρόνια.

Έχει εξήγηση το μπαμ με Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Μιάς και αναφερθήκαμε στην ΑΕΚ, ας αναλύσουμε το σκεπτικό των ανθρώπων της Ένωσης πίσω από την ηχηρή μεταγραφή του Αντονί Μαρσιάλ. Για την ακρίβεια, όχι μόνο για την απόκτηση Μαρσιάλ αλλά και την επιμονή για τον Φοφανά. Δηλαδή γενικότερα την επιθυμία ενίσχυσης με έναν τρίτο σέντερ φορ, από τη στιγμή που υπάρχουν στο ρόστερ οι Γκαρσία και Πιερό.

Μπορεί η προσπάθεια των Κιτρινόμαυρων να πάρουν σέντερ φορ πρώτης γραμμής να προξένησε απορίες, αλλά η πραγματικότητα ήρθε να δώσει την εξήγηση λίγες μέρες μετά. Ο νέος τραυματισμός του Λιβάι Γκαρσία του στέρησε τη συμμετοχή στο ματς με τον Βόλο, όμως η ζημιά μπορεί να αποδειχθεί μεγαλύτερη. Στην ΑΕΚ δεν έχουν τοποθετηθεί επισήμως, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του αριστεροπόδαρου άσου δεν είναι μία απλή θλάση, αντιθέτως θα τον κρατήσει στα πιτς για περισσότερο καιρό.

Ο
InTime / ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σαφώς και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με τον ποιοτικό αλλά επιρρεπή Γκαρσία. Βάσει του ιστορικού τραυματισμών του παίκτη από το Τρίνινταντ, ο Ματίας Αλμέιδα γνώριζε πως η πιθανότητα να τον είχε στη διάθεσή του ολόκληρη τη σεζόν ήταν… μηδαμινή. Δεν μπορούσε λοιπόν να πορευθεί με μόνο έναν σέντερ φορ δίπλα στον Λιβάι, αφού θα αναγκαζόταν συχνά να προχωρήσει σε μπαλώματα τύπου Τσούμπερ ή Λαμέλα στην κορυφή της επίθεσης.

Προς το παρόν, εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για τον Γκαρσία, ο Πιερό μονιμοποιείται στην ενδεκάδα για το προσεχές διάστημα και ο Μαρσιάλ μπαίνει στις προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό. Και όταν γυρίσει ο Λιβάι, ο ανταγωνισμός για μία θέση στην επίθεση θα χτυπήσει ταβάνι!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: