Ο αριστερός μπακ του Γενάρη στο Λιμάνι – Η απάντηση στο “γιατί Ανδρούτσος”

Ο Γενάρης στο Λιμάνι με τον αριστερό μπακ – Η απόκριση στο ερώτημα για τον Ανδρούτσο.

Ο αριστερός μπακ του Γενάρη στο Λιμάνι – Η απάντηση στο γιατί Ανδρούτσος


Διαφ.

Και ξαφνικά, Θανάσης Ανδρούτσος reloaded στον Ολυμπιακό. Αν υπήρχε λάθος τάιμινγκ για μια τέτοια κίνηση τότε αυτό ήταν που επελέγη για να επαναφέρουν οι ερυθρόλευκοι τον Έλληνα ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας κι ενώ τον προηγούμενο καιρό προπονούνταν σε διαφορετική ώρα όντας εκτός πλάνων.

Όμως, μήπως τελικά έγινε πολύς λόγος για το, σχεδόν, τίποτα; Ναι, αυτό συνέβη. Βλέπετε η επιστροφή του Θανάση Ανδρούτσου στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας δεν έγινε επειδή ο παίκτης θα μπει ξαφνικά στις πρώτες αγωνιστικές λύσεις του Ολυμπιακού. Υπάρχει ένας βασικός λόγος που γύρισε ο Άνδρου και ένας δευτερεύων.

Ο βασικός είναι ότι πρόκειται για περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026. Είναι Έλληνας, σε πολύ καλή ηλικία (27 ετών) και αγωνίζεται σε πολλές θέσεις. Άρα μπορεί να προσελκύσει ενδιαφέρον άλλων ομάδων για να πωληθεί. Προφανώς όχι με πολλά λεφτά και όχι σε τοπ ομάδες αλλά κανείς δεν έχει ψευδαισθήσεις. 

  Μία επιστροφή στον ΠΑΟΚ αλλά και... άσχημα νέα για Λουτσέσκου

Αντιθέτως ένας εντελώς παροπλισμένος και… σκουριασμένος παίκτης μόνο ελκυστικός δεν δείχνει στην αγορά. Ο Ολυμπιακός λοιπόν επανέφερε τον Θανάση στο προσκήνιο με την ελπίδα / στόχο να τον πουλήσει και ιδανικά αυτό να συμβεί στη μεταγραφική περίοδο που θα έρθει τον προσεχή Γενάρη.

Όσον αφορά στον δευτερεύων λόγο, εκείνος είναι αγωνιστικός. Ο Ανδρούτσος έχει αγωνιστεί σε σχεδόν κάθε θέση της 11άδας, μόνο ως τερματοφύλακας δεν έχει αγωνιστεί. Παίζει κεντρικό χαφ, δεξί αλλά και αριστερό εξτρέμ, έχει παίξει φορ ενώ τελευταία στον Ολυμπιακό έπαιζε δεξί μπακ. Σε ειδικές συνθήκες στο παρελθόν έπαιξε και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτό το τελευταίο λοιπόν, ενδεχομένως, να φανεί χρήσιμο κάποια στιγμή (όλοι εύχονται να μη χρειαστεί) στον Ολυμπιακό.

Κι αφού αναφερθήκαμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σ αυτή θα κριθεί (πιθανότατα πιο νωρίς) τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με έναν αριστερό μπακ που του ανήκει και αγωνίζεται αλλού δανεικός. Ο λόγος γίνεται για τον Ραμόν. Τον ξεχάσατε;

Ο
InTime / ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο Βραζιλιάνος που είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο του 2023 από τη Φλαμένγκο έναντι 1,5 εκατ.ευρώ παραχωρήθηκε δανεικός στην Κουϊάμπα πέρυσι τον χειμώνα και τον προσεχή Δεκέμβριο ολοκληρώνεται ο δανεισμός του. Τι θα συμβεί; Θα ανανεωθεί ο δανεισμός; Θα πωληθεί εκεί; Θα πωληθεί αλλού; Θα γυρίσει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2027, για να πάρει ευκαιρία; Θα το απαντήσει ο χρόνος.

Το σίγουρο είναι ότι στην Κουϊάμπα βρήκε ρόλο βασικού έχοντας ως τώρα 34 συμμετοχές (2.677 λεπτά) με 2 γκολ και 4 ασίστ.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: