Ανακατεύει την… τράπουλα με Ολυμπιακό ο Μάντζιος – Σκέψεις για αλλαγές

Ο Μάντζιος ανακατεύει την τράπουλα του Ολυμπιακού – Σκέψεις για ανανεώσεις

Ανακατεύει την… τράπουλα με Ολυμπιακό ο Μάντζιος – Σκέψεις για αλλαγές


Διαφ.

Άρης: Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό, το πρώτο για τους Κιτρινόμαυρους στο φετινό πρωτάθλημα.

Παίκτες
Intime

Η προβληματική εικόνα της ομάδας στο Ηράκλειο, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Φαμπιάνο και την επιστροφή του Ούγκο Μάγιο, που ξεπερνάει το πρόβλημά του, θα φέρουν αλλαγές. Άγνωστο ακόμη το… πόσες, μιας και ο Άκης Μάντζιος, όπως συνηθίζει, δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του. Κάποιες σκέψεις όμως υπάρχουν.

Εκεί που είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα είναι στην άμυνα, με τον Μάγιο να επιστρέφει στο δεξί άκρο και τον Βέλεθ να παίρνει τη θέση του Φαμπιάνο.

Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με τη μεσαία γραμμή. Ο Μόντσου δεν έπαιξε βασικός στο Ηράκλειο, καθώς προερχόταν από τραυματισμό, τώρα όμως είναι καλά και θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα.

  Σοκ στο Μιλάνο - Νεκρός οπαδός της Λίβερπουλ πριν το ματς με Μίλαν

Από εκεί και πέρα, για τις άλλες δύο θέσεις, φαίνεται πως όλα παραμένουν ανοικτά. Σιφουέντες, Μάνου, Νταρίντα και Ζουλ, έχουν τις πιθανότητές του, με τον τελευταίο να είναι το μοναδικό καθαρό εξάρι στο ρόστερ του Άρη, στοιχείο που μπορεί να παίξει τον ρόλο του. Όσο για την επίθεση, οι όποιες σκέψεις για αλλαγές αφορούν τα άκρα, μιας και οι Σίστο και Ντιαντί δεν τα πήγαν καλά κόντρα στον ΟΦΗ.

Πηγή: sfina.gr

Παίκτες
Intime


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: