Από τι θα φανεί πότε θα είναι έτοιμος ο Μαρσιάλ – “Δικαιολογίες του Πιζάρο”

Πώς θα καταλάβουμε πότε θα είναι έτοιμος ο Μαρσιάλ – Αιτιολογίες του Πιζάρο

Από τι θα φανεί πότε θα είναι έτοιμος ο Μαρσιάλ – Δικαιολογίες του Πιζάρο


Διαφ.

Κώστας Κετσετζόγλου: Για τη θερμή υποδοχή που επεφύλασσαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στον Αντονί Μαρσιάλ, αλλά και στο γεγονός ότι τα εργομετρικά θα δείξουν το πόσο έτοιμος είναι να βοηθήσει τη ομάδα, στάθηκε ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση των Λιβάι Γκαρσία και Έρικ Λαμέλα και τις πιθανότητες, που έχουν, να προλάβουν το ματς με την Athens Kallithea αλλά και στις δηλώσεις του Πιζάρο.

Είχε πολύ περισσότερο κόσμο στον Μαρσιάλ απ ό,τι στον Λαμέλα. Και λογικό είναι, καθώς τώρα είναι Σεπτέμβριος, τότε ήταν καλοκαίρι. Το ευχαριστήθηκε ο Μαρσιάλ, είναι ένας παίκτης, που θέλει μια στήριξη για να πάρει μπρος. Το λέει και ο ίδιος, όταν τον παίρνει από κάτω. Είναι στοίχημα της ΑΕΚ να τον επαναφέρει και αν ο Μαρσιάλ της δώσει αυτά, που μπορεί, τότε θα πάει καλά, ανέφερε αρχικά και συνέχισε: Το τριετές συμβόλαιο ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών, ενώ παράλληλα δεν έχει ρήτρα να πάει σε άλλη ομάδα. Βέβαια, έχει ένα ποσοστό μεταπώλησης ο ίδιος ο παίκτης, δηλαδή θα πάρει χρήματα και ο ίδιος αν πωληθεί σε άλλη ομάδα. Μαρσιάλ και Λαμέλα ήταν συμπαίκτες, ό,τι γίνεται στο γήπεδο μένει στο γήπεδο. Είναι από τους λίγους παίκτες, που δεν κατάφερε να επαναφέρει η Σεβίλλη.

Πολύ σημαντικά τα εργομετρικά του Μαρσιάλ για να φανεί η κατάστασή του. Ο Λαμέλα φάνηκε ότι είχε δουλέψει πάρα πολύ, ενώ ο Περέιρα όχι, ο οποίος είναι ακόμα βαρύς. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο. Ίσως να βάλουμε ένα ορόσημο μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εξαρτάται και το κορμί του παίκτη. Η ΑΕΚ δεν θα ρισκάρει, είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: