Μεγάλη αποτυχία Αλμέιδα! Στεγανά από Ιβάν και κουτσομπολιά για Σάντος


Μεγάλη αποτυχία Αλμέιδα! Στεγανά από Ιβάν και κουτσομπολιά για Σάντος


Διαφ.

Λίγες ακόμα ημέρες απομένουν για να κλείσουν οι τελευταίες αγορές που έχουν μείνει ανοικτές σε μεταγραφές. Υπάρχουν κάποιες που κρατάνε μέχρι Οκτώβριο, η αλήθεια όμως είναι, ότι αφορούν όχι τόσο δυνατά πρωταθλήματα. Υπάρχουν όμως και ειδήσεις που έρχονται απ’το παρασκήνιο και δεν έχουν σχέση με τα μεταγραφικά, αλλά δεν στερούνται ενδιαφέροντος. Εξάλλου η στήλη έχει αποδείξει, ότι είναι πολυσυλλεκτική.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΛΜΕΙΔΑ

Μετά από έναν χρόνο και 22 εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Ροδόλφο Πιζάρο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν αφού η Ένωση τα βρήκε με τη Μασατλάν. Ο Μεξικανός είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2023 συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με ετήσιες απολαβές ύψους 1,1 εκατ.ευρώ. Δεν κατάφερε να πιάσει στην ομάδα του «Δικέφαλου» αετού και στην ουσία αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταγραφική αποτυχία με την υπογραφή του Ματίας Αλμέιδα. Τώρα μένει για την ΑΕΚ το άλλο μεγάλο βαρίδι που ακούει στο όνομα του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, που είχε παρόμοιες απολαβές με τον… Τζόκερ. Ο Αυστριακός πλήρωσε το μάρμαρο για την περσινή καταστροφική σεζόν μαζί με τον Γιώργο Αθανασιάδη, τους οποίους ο Αργεντινός τεχνικός έκοψε ευθύς εξαρχής το καλοκαίρι. Βέβαια ο Έλληνας τερματοφύλακας βρήκε ομάδα στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Στάνκοβιτς κάθεται είναι δυσκολότερη περίπτωση.

ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ

Τις προηγούμενες ημέρες είδαμε ξανά (μετά από 5 χρόνια) να συναντιούνται, στο Πόρτο Καρράς, στη Χαλκδική, Ραζβάν Λουτσέσκου και Ιβάν Σαββίδης, η εικόνα του οποίου προξένησε εύλογα απορίες. Ο άνθρωπος εμφανίστηκε πολύ αδυνατισμένος και με γενειάδα που θα ζήλευαν και άγιοι πατέρες.  Τα τηλέφωνα στη Θεσσαλονίκη πήραν φωτιά προκειμένου να αποσπάσουν ζουμερές πληροφορίες. Βλέπετε είναι πολλοί στη συμπρωτεύουσα που, αν και είναι εκτός των πραγμάτων, πουλάνε μούρη, ότι έχουν ενημέρωση από το περιβάλλον του Σαββίδη. Στην ουσία προσπαθούν να ενημερωθούν από παράγοντες του ποντιακού χώρου, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν έχουν καμία ιδέα τι συμβαίνει με τον Ιβάν, τις επιθυμίες του ή τα σχέδια του. Ποιός λοιπόν στην Ελλάδα έχει πλήρη γνώση; Όπως μαθαίνουμε, μόνο κάποιοι ανεψιοί του Σαββίδη έχουν συνεχή επικοινωνία μαζί του και ενημέρωση πραγματική για τις βουλές του ή την κατάσταση της υγείας του. Ακόμα και αυτοί όμως είναι δύσκολα προσεγγίσιμοι. Τα στεγανά που έχουν δημιουργηθεί είναι πολύ δυνατά και δεν υπάρχει καμία απολύτως διαρροή.

  Μήνυμα Ηλιόπουλου για αεροδρόμιο και Μαρσιάλ με... James Bond (ΦΩΤΟ)

ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

Βραχύβια αποδείχτηκε η παρουσία του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Πολωνίας. Προσελήφθη 24 Ιανουαρίου 2023 και απολύθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου του ιδίου έτους, έχοντας κάτσει στον πάγκο μόνο σε έξι παιχνίδια, στα οποία νίκησε στα 3 και έχασε στα υπόλοιπα. Οι Πολωνοί από τότε έχουν σχηματίσει πολύ κακή γνώμη για τον Πορτογάλο, περισσότερο για τη συμπεριφορά του, στην οποία αποδίδουν το γεγονός, ότι η ομάδα δεν πήγαινε καλά επί των ημερών του, αφού δεν κέρδισε ποτέ τους παίκτες. Σιγά σιγά βγάζουν πολλά πράγματα στη φόρα, τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και εξαιρετικά κακεντρεχή. Μιλάμε για παρασκήνια που έρχονται στη δημοσιότητα για τα έργα και τις ημέρες ενός προπονητή που μπορεί να είναι αγαπητός σε εμάς τους Έλληνες αλλά για τους Πορτογάλους αποτελούν κόκκινο πανί. Τα κουτσομπολιά που διάβασα σε άρθρο του Πολωνού δημοσιογράφου Ντάριους Μπόμπεκ είναι απίστευτα. Τον χαρακτηρίζει «χονδροειδή παππού» λόγω της συμπεριφοράς του. «Τι άφησε πίσω του ο Σάντος;», αναρωτιέται και απαντά: «Πολύ σάλιο στο χαλί. Έφτυνε όπου βρισκόταν και δεν τον ενδιέφερε η περίσταση, είτε βρισκόταν με ποδοσφαιριστές, είτε με υψηλόβαθμους στο πολωνικό ποδόσφαιρο». Επίσης ο Πολωνός αρθρογράφος σχολιάζει αρνητικά την υγιεινή του Πορτογάλου. «Δεν πλενόταν, δεν χρησιμοποιούσε το αποσμητικό. Υπήρχε πάντα ένα κιλό πιτυρίδα στο σακάκι του και μύριζε από ένα χιλιόμετρο. Ο Σάντος μετά από μικρή θητεία στη Μπεσίκτας ανέλαβε τον περασμένο Ιούνιο την Εθνική Ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Στην Πολωνία έδειξε, ότι δεν ενδιαφερόταν να προσαρμοστεί στη χώρα. Με τους Καυκάσιους πάντως δεν έχει ξεκινήσει καλά. Έχει δύο στις δύο ήττες με Σλοβακία και Σουηδία για το Nations League.

ΒΡΗΚΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι οπαδός του Παναθηναϊκού. Ο γιος του όμως είναι Ολυμπιακός και είναι της μοίρας του γραφτό να βρίσκει παντού Ολυμπιακούς. Δεν περίμενε όμως να συναντήσει φίλους της ομάδας του Πειραιά στην Τούμπα, μία περιοχή που έχει έδρα ο ΠΑΟΚ.

  Παίκτης "πιάστηκε" ντοπέ με μαριχουάνα μετά από ματς με την ΑΕΚ!

Επισκέφτηκε σχολείο στην περιοχή του… ΠΑΟΚ την ημέρα του αγιασμού. Εκεί τα παιδιά τον πλησίασαν, έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του. Κάποια στιγμή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ρώτησε ένα παιδί για την ομάδα που υποστηρίζει και του απάντησε “Ολυμπιακάρα”. Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, όπου ανακάλυψα το παρασκήνιο, ήταν μία απάντηση που ξάφνιασε τον Ανδρουλάκη που γύρισε και κοίταξε γύρω του αμήχανα. Εκείνη την στιγμή ακούγεται μία φωνή που του λέει “είμαστε πολλοί” ήταν ο γραμματέας της Νομαρχιακής Θεσσαλονίκης Ευρυβιάδης Ελευθεριάδης που συνόδευε τον Νίκο Ανδρουλάκη και είναι από τους πιο γνωστούς οπαδούς του Ολυμπιακού στο κόμμα…


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: