Ανακοίνωση Θύρας 13 για Αταμάν και όσα έγιναν στην Κύπρο


Ανακοίνωση Θύρας 13 για Αταμάν και όσα έγιναν στην Κύπρο


Διαφ.

Ένα πανό για την τουρκική κατοχή που ανήρτησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην Κύπρο προκάλεσε αντιδράσεις, με τον Εργκίν Αταμάν να εκδηλώνει τη δυσαρέσκειά του σχετικά με την κίνηση των φίλων του Τριφυλλιού να εκφράσουν πολιτικό μήνυμα στην κερκίδα.

Η Θύρα 13 πήρε θέση για το περιστατικό, εκφράζοντας τη στήριξή της τόσο προς τον κυπριακό λαό όσο και προς τον Τούρκο τεχνικό του Τριφυλλιού, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι “Κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτό που έχει χτιστεί τους τελευταίους μήνες“.

Η ανάρτηση της Θύρας 13 αναφέρει:

Η ΘΥΡΑ 13 είναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και σαν οικογένεια πάντα θα υποστηρίζει τα αδέρφια της και θα βγαίνει μπροστά ως ασπίδα, στους παίχτες, σε όσους είναι γύρω από την ομάδα αλλά και σε όλους αυτούς που μας κάνουν υπερήφανους ως σύλλογο!
 
Ιστορικά πάντα θα τοποθετούμαστε υπέρ των αδικημένων λαών…
 
Συγγνώμη δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε κάπου.
 
Η στήριξη και η αγάπη μας στον προπονητή και όλη την ομάδα μπάσκετ είναι αδιαμφισβήτητη, αστείρευτη και η αγάπη αυτή για το τμημα μας κάνει τρελούς!!!
 
Κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτό που έχει χτιστεί τους τελευταίους μήνες και τελειωμό δυστυχώς για πολλούς από εσάς δεν θα έχει.
 

  Απίστευτη εξέλιξη! Αλλάζει ο Μαρέσκα από το Άρης - Ολυμπιακός - Ο λόγος

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: