Επική ανατροπή η Ατλέτικο! Νίκη Μονακό με Μπάρτσα – Ιστορική Μπρεστ (Vid)


Επική ανατροπή η Ατλέτικο! Νίκη Μονακό με Μπάρτσα – Ιστορική Μπρεστ (Vid)


Διαφ.

Μια ισοπαλία και τρεις άσοι, όλοι με σκορ 2-1 ήταν ο απολογισμός των αγώνων του Champions League που έκαναν σέντρα στις 22:00.

Δείτε τα σκορ:

Αταλάντα-Άρσεναλ 0-0
Ατλέτικο Μαδρίτης-Λειψία 2-1
Μπρεστ-Στουρμ Γκρατς 2-1
Μονακό-Μπαρτσελόνα 2-1

Διαβάστε τι έγινε στα ματς:

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λειψία: Νίκη με buzzer beater Γκριεζμάν

Η Λειψία βρήκε πολύ νωρίς προβάδισμα, με τον Σέσκο να παγώνει τους “ροχιμπλάνκος”, παρότι ο Όμπλακ έκανε πολύ μεγάλη απόκρουση. Οι Ισπανοί πάντως δεν υπέστησαν ψυχρολουσία και προσπάθησαν να αντιδράσουν, έχοντας δύο καλές στιγμές στη συνέχεια. Οι προσπάθειες των Μαδριλένων καρποφόρησαν στο 29′, όταν ο Γκριεζμάν ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Λειψία οι Γερμανοί βρέθηκαν κοντά στο να πάρουν το προβάδισμα. Ο Πόουλσεν όμως σημάδεψε λίγο δίπλα από την εστία του Όμπλακ. Οι Ισπανοί όμως κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω με το γκολ του Γκριεζμάν, ο οποίος με Buzzer beater στις καθυστερήσεις, έγραψε το τελικό 2-1, δίνοντας τη νίκη στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αταλάντα-Άρσεναλ: Η απόκρουση της χρονιάς

Δεν ήταν καλό το παιχνίδι στο Μπέργκομο, με μοιρασμένη κατοχή και χωρίς φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος όμως, η Αταλάντα κόντρα σε όσα είδαμε στο πρώτο, κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Έντερσον από τον Παρτέι. Ο Ράγια όμως απέκρουσε την (κακή) εκτέλεση του Ρετέγκι, ο οποίος πήρε την κεφαλιά… ριμπάουντ, αλλά ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ είχε και πάλι απάντηση, πραγματοποιώντας κορυφαία διπλή επέμβαση, διατηρώντας το μηδέν για την ομάδα του. Η Άρσεναλ έχασε μεγάλη φάση στο 75′, με τον Μαρτινέλι να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους σε ένα κακό ματς, το οποίο δικαιολογεί το τελικό σκορ.

  Παρουσία Μαρινάκη στου Ρέντη! Συνομιλία με Μεντιλίμπαρ, παίκτες (ΦΩΤΟ)

Μπρεστ-Στουρμ Γκρατς: Ιστορική νίκη για τους Γάλλους

Η Μπρεστ στην παρθενική της εμφάνιση στο Champions League κατάφερε να βρει και πρώτη δίχτυα, στο 23′, όταν ο Μαγκνετί με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Οι Αυστριακοί πάντως κατάφεραν να βρούνε αντίδραση μετά από αντεπίθεση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, χάρη σε αυτογκόλ του Εντμίλσον Φερνάντες. Οι Γάλλοι όμως πήραν εκ νέου το προβάδισμα στην αρχή του δευτέρου μέρους. Στο 56′, ο Σιμά εκμεταλλεύτηκε τη βαθιά μπαλιά και παρότι βρέθηκε με πλάτη στο τέρμα, γύρισε και εκτέλεσε με πολύ ωραίο τρόπο για το 2-1. Στο 88′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λαβαλέ της Στουρμ Γκρατς και έτσι το αποτέλεσμα ξεκαθάρισε. Η Μπρεστ παραλίγο να αυξήσει το σκορ στις καθυστερήσεις, το 2-1 όμως ήταν το τελικό σκορ, σε μία ιστορική νίκη για τους Γάλλους.

Μονακό-Μπαρτσελόνα: Με 10 δεν μπορούσε

Δεν ξεκίνησαν καλά τα πράγματα για τη Μπαρτσελόνα, η οποία έμεινε με 10 παίκτες, μόλις στο 11′, λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα για τον Έρικ Γκαρθία για φάουλ στον Μιναμίνο, μετά από λάθος του Τερ Στέγκεν . Το αριθμητικό πλεονέκτημα έδωσε ψυχολογικό αβαντά στη Μονακό, η οποία πέντε λεπτά αργότερα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Άκλιους. Οι Καταλανοί όμως αντέδρασαν και επέστρεψαν στο παιχνίδι στο 28′, όταν ο Γιαμάλ έγινε αποδέκτης βαθιάς μπαλιάς από πίσω και με φοβερή ατομική ενέργεια και εκτέλεση με σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Μονακό, βρέθηκε ξανά κοντά στο γκολ, όταν στο 65′ ο Μιναμίνο σούταρε με δύναμη,αλλά έδιωξε σε κόρνερ με καίριο τάκλιν ο Ινίγκο Μαρτίνεθ. Η πίεση των Μονεγάσκων καρποφόρησε στο 71′, όταν ο Ιλενικένα, βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Μπαρτσελόνα και νίκησε στο τετ-α-τετ του τον Τερ Στέγκεν, «γράφοντας» το 2-1, με τον σκόρερ να αποδεικνύεται «χρυσή» αλλαγή.

  "Βόμβα" Μαριάνοβιτς στη Euroleague! (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: