Συγκινητικό μήνυμα του μικρού Γιαννάκη! “Με αγαπάτε και θα περπατήσω!”


Συγκινητικό μήνυμα του μικρού Γιαννάκη! “Με αγαπάτε και θα περπατήσω!”


Διαφ.

Η ιστορία του συγκινεί! Τον γνωρίσαμε ως οπαδό του ΠΑΟΚ, του οποίου τους αγώνες εντός και εκτός Τούμπας δεν έχανε ποτέ. Καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω προβλήματος που είχε εκ γενετής, ο μικρός Γιαννάκης κατάφερε να γίνει να αγαπηθεί απ’ όλους τους Έλληνες οπαδούς και να γίνει σύμβολο ενότητας. Βλέπετε οι δηλώσεις του άγγιζαν, γιατί είχαν μια ανεκτίμητη ωριμότητα που δεν τη συναντά κανείς ούτε σε ενήλικους.

Στις 12 Σεπτεμβρίου ο Γιαννάκης υποβλήθηκε σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο στο Saint Louis Children’s Hospital των ΗΠΑ και υποβλήθηκε σε επέμβαση επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής, που αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα, δίνοντάς του τη δυνατότητα εφόσον όλα πάνε καλά, να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Το χειρουργέιο διήρκησε τέσσερις ώρες, και στέφθηκε από επιτυχία. Εκτιμάται, ότι ο Γιαννάκης θα κάτσει για 1,5 μήνα στις ΗΠΑ μέχει να αναρρώσει και στέλνει μηνύματα στην Ελλάδα.

«Με αγαπάτε και θα περπατήσω!», ανέφερε το παιδί στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής». Ο πιτσιρικάς ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό του αυτή τη δύσκολη στιγμή και ετοιμάζοται να κάνει μεγάλα βήματα για την καινούργια του ζωή. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα ξεκινήσει φυσιοθεραπείες με σκοπό να σταθεί στα πόδια του.

Κόκκινος Πρωταθλητής

  Πού θα δούμε τις ματσάρες του Champions League - Όλες οι μεταδόσεις

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: